Συνελήφθησαν δύο άτομα για τα –κατά περίπτωση- αδικήματα της κλοπής και της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος σε Κορινθία και συνελήφθη ένα άτομο για κλοπή σε Μεσσηνία

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για τα –κατά περίπτωση- αδικήματα της κλοπής και της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος Συνελήφθησαν, χθες (26.2.2018) το απόγευμα, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Κορινθίας και του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 19 και 47 ετών, αντίστοιχα, γιατί λίγες ώρες νωρίτερα, ο 47χρονος, αφαίρεσε από όχημα κινητό τηλέφωνο, το οποίο στη συνέχεια διέθεσε στον 19χρονο, έναντι χρηματικού ανταλλάγματος. Το παραπάνω κινητό τηλέφωνο, βρέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.   

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για κλοπή Συνελήφθη, χθες (26.2.2018) το απόγευμα, στη Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, 40χρονος ημεδαπός, γιατί λίγο νωρίτερα, αφαίρεσε κινητό τηλέφωνο ημεδαπού, το οποίο βρέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Ενημερωθείτε  μέσα από τη συνεχή ροή του Sparta Voice.gr (www.spartavoice.gr).
Κάνετε like στη σελίδα   μας  στο Facebook & γίνετε μέλος στην ομάδα   μας, ακολουθήστε μας και στο  twitter ώστε να ενημερώνεστε άμεσα.

You may also like

Κοινοποίηση: