Συνελήφθησαν οκτώ (8) άτομα με εντάλματα σύλληψης και καταδικαστικές αποφάσεις στην Αττική.

371{icon} {views}

Συνελήφθησαν, τις τελευταίες μέρες σε διάφορες περιοχές της Αττικής, οκτώ (8) άτομα, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης και καταδικαστικές αποφάσεις. Συγκεκριμένα:

  • Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αναζητήσεων Αρχείου και Ταυτοτήτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθησαν:

– Την 20-2-2018 στην Αθήνα, 41χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης Βέλγικων Αρχών, για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών και για ληστεία.

– Την 21-2-2018 στην Αθήνα, 45χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση με ποινή κάθειρξης (6) ετών, για το αδίκημα της απάτης.

– Την 26-2-2018 στο Παλαιό Φάληρο, 33χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση με ποινή φυλάκισης (5) ετών και έξι (6) μηνών και χρηματική ποινή -10.000- ευρώ για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, ο ανωτέρω ήταν μέλος εγκληματικής ομάδας η οποία διακινούσε μεγάλες ποσότητες ηρωίνης, κοκαΐνης και ακατέργαστης κάνναβης στην περιοχή του Πειραιά.

– Την 5-3-2018 στην Πεντέλη, 72χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για τα αδικήματα της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, της ληστείας και της διακεκριμένης κλοπής.

  • Την 1-3-2018, συνελήφθη στην Γλυφάδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Γλυφάδας, 29χρονος ημεδαπός διότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για ληστεία και παράβαση του Νόμου περί όπλων.
  • Την 1-3-2018, συνελήφθη στον Πειραιά, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καμινίων-Νέου Φαλήρου, 36χρονη ημεδαπή διότι σε βάρος της εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για σύσταση και συμμορία, πλαστογραφία και απάτη.
  • Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Μοσχάτου-Ταύρου, συνελήφθησαν:

– Την 1-3-2018 στο Μοσχάτο, 33χρονος υπήκοος Αλβανίας διότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για ληστεία.

– Την 2-3-2018 στο Μοσχάτο, 51χρονος υπήκοος Αλβανίας διότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για ληστεία.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.

Ενημερωθείτε  μέσα από τη συνεχή ροή του Sparta Voice.gr (www.spartavoice.gr).
Κάνετε like στη σελίδα   μας  στο Facebook & γίνετε μέλος στην ομάδα   μας, ακολουθήστε μας και στο  twitter ώστε να ενημερώνεστε άμεσα.

You may also like

Κοινοποίηση: