Συνελήφθησαν (2) άτομα για εμπορία, αποθήκευση και διάθεση απομιμητικών προϊόντων από τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας. 

358{icon} {views}

Κατασχέθηκαν (4.400) απομιμητικών ζευγαριών υπόδησης

Συνεχίζονται οι στοχευμένοι έλεγχοι της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας για την καταπολέμηση του φαινομένου της διακίνησης απομιμητικών προιόντων.

Στο πλαίσιο αυτό κλιμάκιο αστυνομικών της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας πραγματοποίησε χθες (12-04-2018), έλεγχο σε καταστήματα στην Αττική, όπου εντόπισε και κατάσχεσε (4.400) αντίγραφα προϊόντων υπόδησης γνωστής εταιρίας, σε δύο από αυτά και στις αποθήκες τους.

Για την υπόθεση αυτή συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί υπήκοοι Κίνας, ηλικίας 42 και 49 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας για τη ρύθμιση της αγοράς των προϊόντων και παροχή υπηρεσιών και πλαστογραφία, ενώ στη δικογραφία περιλαμβάνονται και ακόμα (2) αλλοδαποί υπήκοοι Κίνας – ιδιοκτήτες των καταστημάτων.

Σύμφωνα με εκτίμηση του πραγματογνώμονα της παθούσας εταιρίας, η ζημιά που προκλήθηκε στην εταιρία από την παράνομη διάθεση και πώληση των προϊόντων υπερβαίνει τις (800.000) ευρώ.

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους οδηγούνται στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

 

Ενημερωθείτε  μέσα από τη συνεχή ροή του Sparta Voice.gr (www.spartavoice.gr).
Κάνετε like στη σελίδα   μας  στο Facebook & γίνετε μέλος στην ομάδα   μας, ακολουθήστε μας και στο  twitter ώστε να ενημερώνεστε άμεσα.

You may also like

Κοινοποίηση: