ΑστυνομικάΕιδήσεις Σωμάτων Ασφαλείας

Συνελήφθησαν 5 άτομα στην Μεσσηνία για ναρκωτικά & κλοπή

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για ναρκωτικά

Συνελήφθησαν, (4.3.2019) και πρώτες πρωινές ώρες, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, 31χρονος ημεδαπός και 25χρονη ημεδαπή, γιατί κατείχαν -5,8- γραμμάρια κάνναβης, ενώ επιπλέον η ημεδαπή κατείχε μικροποσότητες ηρωίνης και κάνναβης, οι οποίες κατασχέθηκαν.

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για ναρκωτικά

Συνελήφθησαν, (3.3.2019) το απόγευμα, σε δύο (2) ξεχωριστές περιπτώσεις, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, δύο (2) ημεδαποί, 31χρονος και 36χρονη, αντίστοιχα, γιατί κατείχαν, ο 31χρονος τσιγαριλίκι κάνναβης κι η 36χρονη -15- δισκία, που εμπίπτουν στη νομοθεσία των ναρκωτικών, τα οποία  κατασχέθηκαν.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για καταδικαστικό έγγραφο

Συνελήφθη, (3.3.2019) το απόγευμα, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 27χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου, για  απόπειρα κλοπής.

 

Ο καλύτερος τρόπος προβολής της επιχείρηση σας

Συνεχής  ενημέρωση μέσα από www.spartavoice.gr.

Ακολουθήστε μας και  στις σελίδες μας  Sparta Voice.gr oficcial page   &  LAKONIA GREECE  στο Facebook & γίνετε μέλος στην ομάδα   μας,   twitter ώστε να ενημερώνεστε άμεσα

You may also like

Κοινοποίηση: