Συνελήφθη ένα άτομο στην Ε.Ο Τρίπολης – Σπάρτης

Συνελήφθη ένα άτομο για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών και όπλων στη Λακωνία

Κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, ποσότητα κοκαΐνης, χρηματικό ποσό των 3.500 ευρώ και εβδομήντα -72- φυσίγγια 

 

 

Συνελήφθη,  (2.7.2021) το απόγευμα, κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης πληροφορίας και συστηματικής αστυνομικής έρευνας, στο 29ο χιλιόμετρο Εθνικής Οδού Τρίπολης Σπάρτης Λακωνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης και με τη συνδρομή της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, 50χρονος ημεδαπός  για παράβαση των νομοθεσιών για ναρκωτικά και όπλα.

Ειδικότερα, (2.7.2021) το απόγευμα, ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση στοιχείων, ανωτέρω αστυνομικοί σε γενόμενο έλεγχο που ενήργησαν σε Ι.Χ.Φ., το οποίο οδηγούσε ο ανωτέρω, βρέθηκε να κατέχει ποσότητα κοκαΐνης συνολικού βάρους -100,6- γραμμαρίων, μία (1) συσκευή εκκένωσης ηλεκτρικής ενέργειας (TAIZER) και  το χρηματικό ποσό των τριών χιλιάδων πεντακοσίων Ευρώ (3.500€), τα οποία και κατασχέθηκαν.

Επίσης, σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν εβδομήντα δύο -72- φυσίγγια πυροβόλων όπλων, διαφόρων διαμετρημάτων.  

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σπάρτης, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης.

 

 

Sparta Voice ακολουθήστε μας :
Facebook Sparta Voice 
twitter
Instagram 
youtube channel

 

 

Spartavoice.gr : Στην ιστοσελίδα μας παρέχεται τοποθέτηση προϊόντων από την Google , ουδεμία ευθύνη φέρουμε για την προβολή αυτών των προϊόντων 

You may also like

Κοινοποίηση: