Συντήρηση και αποκατάσταση του  επαρχιακού δικτύου της Π.Ε. Λακωνίας.

694{icon} {views}

Η Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας κ. Αδαμαντία Τζανετέα επισκέφθηκε σήμερα Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2018 την περιοχή Γκοριτσάς και Αγίων Αναργύρων  όπου εκτελούνται εργασίες συντήρησης του οδικού δικτύου στα πλαίσια του έργου: «Συντήρηση επαρχιακού οδικού δικτύου γεωγραφικής περιοχής Δήμου Σπάρτης»  με προϋπολογισμό 700.000,00€. Στην επίσκεψη της, την κ. Τζανετέα συνόδευαν τεχνικοί υπάλληλοι της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Λακωνίας.

Το έργο προβλέπει να εκτελεσθούν εργασίες ασφαλτόστρωσης σε διάφορες θέσεις του επαρχιακού δικτύου της γεωγραφικής περιοχής του Δήμου Σπάρτης  που έχει υποστεί φθορές, βελτίωση της κατακόρυφης και οριζόντιας σήμανσης κατά μήκος του οδικού δικτύου, καθώς και επισκευή – συντήρηση των τεχνικών έργων.  

Με την ευκαιρία της επίσκεψής της στο έργο, η Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας κ. Αδαμαντία Τζανετέα  δήλωσε ότι η συντήρηση του συγκεκριμένου επαρχιακού δρόμου κρίθηκε επιτακτική διότι η κατάστασή του κατά τους χειμερινούς μήνες λόγω υψομέτρου και γεωμορφολογίας της περιοχής, επιδεινώνεται σωρευτικά, με αποτέλεσμα να έχει υποστεί σημαντικές φθορές τόσο  ο ασφαλτοτάπητας όσο και τα τεχνικά έργα. Η κ. Τζανετέα συμπλήρωσε ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου και ο Περιφερειάρχης κ. Πέτρος Τατούλης έχουν εξασφαλίσει πόρους από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και έχουν προγραμματίσει το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα σημαντικά έργα συντήρησης και οδοσήμανσης του εθνικού και επαρχιακού δικτύου της Λακωνίας.                                                                                    

                                                               

 

Ενημερωθείτε  μέσα από τη συνεχή ροή του Sparta Voice.gr (www.spartavoice.gr).
Κάνετε like στη σελίδα   μας  στο Facebook & γίνετε μέλος στην ομάδα   μας, ακολουθήστε μας και στο  twitter ώστε να ενημερώνεστε άμεσα.
         

                                                                              

You may also like

Κοινοποίηση: