Λακωνία

Συντήρηση του οδικού δικτύου της ανατολικής Μάνης από την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

317{icon} {views}

 

Δημοπρατήθηκε την  Τρίτη 2 Απριλίου 2018 από την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας το έργο :  «Συντήρηση της με αριθμό 23 Επ.Ο. Αρεόπολης –Κότρωνας – Γερολιμένα»  προϋπολογισμού 600.000,00€.

Το έργο προβλέπει να εκτελεστούν εργασίες ασφαλτόστρωσης σε διάφορες θέσεις των παραπάνω οδών που έχουν υποστεί φθορές, βελτίωση της κατακόρυφης και οριζόντιας σήμανσης κατά μήκος των οδών, καθώς και επισκευή – συντήρηση των τεχνικών έργων.  

Με την ευκαιρία δημοπράτησης του έργου, η Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας κ. Ντία Τζανετέα  δήλωσε ότι η συντήρηση του συγκεκριμένου δρόμου κρίθηκε επιτακτική διότι εξυπηρετεί ολόκληρη την ανατολική Λακωνική Μάνη  με πλήθος διάσπαρτων παραδοσιακών οικισμών, που κατά τους καλοκαιρινούς μήνες δέχονται πολλούς επισκέπτες λόγω της άγριας ομορφιάς του μανιάτικου τοπίου, των δαντελωτών παραλιών, των πολλών βυζαντινών μνημείων και της ιδιαίτερης μανιάτικης αρχιτεκτονικής με τα πυργόσπιτα που δεσπόζουν στο Φλομοχώρι, στο Νύφι, στη Λάγια, στα Τσικαλιά, στα Άλικα και γενικά σε όλη την διαδρομή της επαρχιακής οδού.

Ενημερωθείτε  μέσα από τη συνεχή ροή του Sparta Voice.gr (www.spartavoice.gr).
Κάνετε like στη σελίδα   μας  στο Facebook & γίνετε μέλος στην ομάδα   μας, ακολουθήστε μας και στο  twitter ώστε να ενημερώνεστε άμεσα.

                                                                                 

                                                                  

You may also like

Κοινοποίηση: