Λακωνία

Σύλληψη 5 ατόμων για ανθρωποκτονία 28χρόνου στην Λακωνία.

592{icon} {views}

 
Συνελήφθησαν πέντε άτομα για ανθρωποκτονία 28χρονου μετά από συμπλοκή στη Λακωνία

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για τα –κατά περίπτωση – αδικήματα της ανθρωποκτονίας, της συμπλοκής και για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά
Για την ίδια υπόθεση συνελήφθησαν ακόμη οκτώ άτομα για απλή και επικίνδυνη σωματική βλάβη, συμπλοκή και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα

Συνελήφθησαν, χθες (20.1.2018) το βράδυ, στη Σκάλα Λακωνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ευρώτα, με την συνδρομή αστυνομικών των Αστυνομικών Τμημάτων Σπάρτης, Γυθείου και Μολάων, καθώς και του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, πέντε (5) αλλοδαποί, υπήκοοι Πακιστάν, ηλικίας από 24 έως 39 ετών, για ανθρωποκτονία 28χρονου ομοεθνή τους, μετά από συμπλοκή.
Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για τα –κατά περίπτωση- αδικήματα της ανθρωποκτονίας, της συμπλοκής και για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά, η οποία περιλαμβάνει και ακόμη δύο (2) άτομα.

Επίσης για την ίδια υπόθεση συνελήφθησαν ακόμη οκτώ (8) αλλοδαποί υπήκοοι Πακιστάν, ηλικίας από 18 έως 49 ετών, αντίστοιχα, για απλή και επικίνδυνη σωματική βλάβη, συμπλοκή και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.
Ειδικότερα, χθες (20.1.2018) το βράδυ, στη Σκάλα Λακωνίας, οι ανωτέρω με τη χρήση αυτοσχέδιων ροπάλων, συνεπλάκησαν μεταξύ τους, για προσωπικές τους διαφορές.
Αποτέλεσμα της μεταξύ τους συμπλοκής ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός ενός (1) 28χρονου και ο τραυματισμός ακόμη τεσσάρων (4) ατόμων, ηλικίας 26, 28, 30 και 49 ετών, αντίστοιχα.

Μετά από άμεση κινητοποίηση και οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Ευρώτα, με την συνδρομή αστυνομικών των Αστυνομικών Τμημάτων Σπάρτης, Γυθείου και Μολάων, καθώς και του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, εντόπισαν τους παραπάνω εμπλεκόμενους και τους συνέλαβαν, ενώ κατέσχεσαν τρία (3) αυτοσχέδια ρόπαλα.
Επιπλέον, στην κατοχή ενός (1) από τους παραπάνω συλληφθέντες, ηλικίας 28 ετών, βρέθηκε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Ευρώτα, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των ατόμων που αναζητούνται.

You may also like

Κοινοποίηση: