Σύλλογος Βαχιωτών Ανατολικής Μάνης “Πάσχα στο χωριό”.

402{icon} {views}

O Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Βαχιωτών καθώς και το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο της Ενορίας του Βαχού ευχαριστούν θερμά από καρδιάς όλους όσους συνέβαλαν στο να πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά η εκδήλωση που συνδιοργανώσαμε «Πάσχα στο χωριό».

Ευχαριστούμε θερμά τον Περιφερειακό Σύμβουλο και Αντιπρόεδρο της ομάδας Ολυμπιακός Γυθείου ,κύριο Μπουκουβάλα Ιωάννη που είναι πάντα παρόν σε κάθε κάλεσμά μας.

Ευχαριστούμε θερμά τον Σαμπατάκο Παναγιώτη του Φωτίου, τον Πουλάκο Αντώνη (Μέλος του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου) για το καθάρισμα της αυλής του σχολείου και μαζί με το Παπά του χωριού μας Ευάγγελο Γκούμα ,τον Θεοδωράκο Μιχάλη (Αντιπρόεδρο του Συλλόγου), τον Πουλάκο Δημήτριο, τον Κασιδάκο Γιάννη, τον  Xhellolari Σπύρο και τον Xhellolari Σωτήρη ανέλαβαν το στήσιμο και το ψήσιμο των κρεατικών.

Ευχαριστούμε θερμά τη Μιχαλακάκου-Πουλάκου Νίκη (Ταμίας του Συλλόγου),τη Φραντζέσκα Βασιλείου-Σαμπατάκου, Διακουμάκου Κατερίνα που μαζί με τα παιδιά του χωριού ανέλαβαν το καθάρισμα και τη διαμόρφωση της αίθουσας του δημοτικού σχολείου.

Σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς!

Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε αυτό που ξεκινήσαμε γιατί όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε το χωριό μας ομορφότερο και καλύτερο!!!

                     

 

Ενημερωθείτε  μέσα από τη συνεχή ροή του Sparta Voice.gr (www.spartavoice.gr).
Κάνετε like στη σελίδα   μας  στο Facebook & γίνετε μέλος στην ομάδα   μας, ακολουθήστε μας και στο  twitter ώστε να ενημερώνεστε άμεσα.

 

You may also like

Κοινοποίηση:

Ακολουθήστε μας στα social media

Αποκτήστε το ημερολόγιο 2021 με 13 φύλλα Λακωνικού τοπίου , πληροφορίες 6909031174