Λακωνία

Τάσος Παπαφάγος ο νεαρός τραγουδιστής από την Σκάλα Λακωνίας

1514{icon} {views}

Με μεγάλη μας χαρά συναντηθήκαμε με τον Τάσο Παπαφάγο , έναν νεαρό τραγουδιστή από την Σκάλα , ο οποίος αν και εργάζεται καθημερινώς σε γνωστή αλυσίδα  souper market , εξακολουθεί παράλληλα να κάνει εμφανίσεις σε νυχτερινά κέντρα της περιοχής και όχι μόνο. Η συνέντευξη δόθηκε στον Αλέξανδρο Μπουγάδη.

Τάσο γεια σου και σε ευχαριστούμε και εμείς για την συνέντευξη αυτή , για πες μας για εσένα αυτό το καιρό  που εμφανίζεσαι και τι κάνεις ; 

Αυτό το καιρό εργάζομαι σε αλυσίδα souper market αλλά παράλληλα συμμετέχω και εγώ σαν  μέλος σε ορχήστρα με τους μουσικούς Φλωριν Τομα  , Χρήστο Χιώτη και τον Δημήτρη Ξενοφοντίδη στο τραγούδι που τους ευχαριστώ παρά πολύ για την στήριξη και βοήθεια που μου δίνουν στα πρώτα μου βήματα, βοηθώντας με  να κάνω αυτό που  αγαπάω και δεν είναι άλλο από το τραγούδι  , όπου ανήκω. 

Έχω ξεκινήσει και εμφανίζομαι σε μαγαζιά της ευρύτερης περιοχής της Λακωνίας αυτό το διάστημα , όπως όλοι ξέρουμε ξεκινούν τα γνωστά σε όλους πανηγύρια ,  σε μερικά θα συμμετέχω , στόχος μου είναι σιγά σιγά και πάντα με θέληση να καταφέρω ακόμα περισσότερα και πιστεύω θα το πετύχω.

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω για άλλη μια φορά τους  ανθρώπους που με βοήθησαν και εξακολουθούν να με στηρίζουν και πλήθος κόσμου, που καθημερινώς μου λένε  τα καλύτερα και θα  προσπαθώ  να  γίνομαι καλύτερος για να εκπροσωπήσω την περιοχή που ανήκω την Λακωνία που αγαπώ και εκτιμώ και ποιος ξέρει αργότερα που αλλού. 

Ευχαριστώ το Spartavoice.gr και τον Αλέξανδρο Μπουγάδη  για  την δυνατότητα που μου έδωσε να σας μιλήσω , σας εύχομαι από καρδιάς  να είστε πάντα καλά , θα ήθελα να πω καλή επιτυχία στον Αλέξανδρο για τις  εκθέσεις φωτογραφίας που θα κάνεις φέτος σε Σπάρτη και  Θεσσαλονίκη.  

 

 

 

You may also like

Κοινοποίηση: