Ταυτοποιήθηκε ακόμη ένα άτομο, για την καλλιέργεια φυτείας δενδρυλλίων κάνναβης, που εντοπίσθηκε στη Λακωνία.

Σε συνέχεια του από 19.8.2017 Δελτίου Τύπου της Υπηρεσίας μας, που αφορούσε τον εντοπισμό τριών (3) φυτειών δενδρυλλίων κάνναβης στη Λακωνία και την κατάσχεση συνολικά -1.254- δενδρυλλίων κάνναβης και των  από 20.8.2017 και 11.9.2017 Δελτίων Τύπου της Υπηρεσίας μας, που αφορούσαν την ταυτοποίηση τριών (3) ατόμων, καλλιεργητών της φυτείας στην οποία καλλιεργούνταν -200- δενδρύλλια κάνναβης (δεύτερη περίπτωση) και ενός (1) ατόμου, καλλιεργητή της φυτείας δενδρυλλίων κάνναβης, στην οποία καλλιεργούνταν -309- δενδρύλλια κάνναβης (τρίτη περίπτωση), συμπληρωματικά στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης προανάκρισης που διεξήχθη από το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης, σε συνεργασία με τα Αστυνομικά Τμήματα Αρεόπολης, Γυθείου και Ευρώτα, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ενός (1) ακόμη καλλιεργητή της φυτείας, που καλλιεργούνταν τα -309- δενδρύλλια κάνναβης.

Πρόκειται για έναν (1) 25χρονο αλλοδαπό υπήκοο Αλβανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.

Η σχηματισθείσα δικογραφία υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Γυθείου, ενώ η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης, σε συνεργασία με τα αστυνομικά Τμήματα Αρεόπολης, Γυθείου και Ευρώτα.

Διαβάστε εδώ   Ταυτοποιήθηκε ένα άτομο, για την καλλιέργεια της φυτείας δενδρυλλίων κάνναβης, που εντοπίσθηκε στη Λακωνία.
Διαβάστε  εδώ  Εντοπίστηκαν τρεις φυτείες δενδρυλλίων κάνναβης στην Μάνη.

 

You may also like

Κοινοποίηση: