Τα εγκαίνια της Εκστρατείας HELMEPA – Lloyd’s Register Foundation στο Διοικητήριο Λακωνίας.

645{icon} {views}

 

 

Στην Σπάρτη, στην Αίθουσα Λακώνων Ποιητών Γιάννη Ρίτσου και Νικηφόρου Βρεττάκου φιλοξενείται από σήμερα 25/4 και μέχρι 9/5/2017 η Περιβαλλοντική Έκθεση με θέμα:

« Εκστρατεία ενημέρωσης της Εκπαιδευτικής Κοινότητας και του ευρύτερου κοινού για το Θαλάσσιο Περιβάλλον, τη Ναυτιλία και τις Επιστήμες».

Η έκθεση που διοργανώνεται από την HELMEPA τελεί υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης.

Σήμερα, πρώτη ημέρα λειτουργίας της Έκθεσης, οι εντυπώσεις από μαθητές και εκπαιδευτικούς ήταν θετικές.

Η Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας κα Αδαμαντία Τζανετέα σε δηλώσεις της τόνισε ότι η προστασία του περιβάλλοντος μας αφορά όλους. Η ευαισθητοποίηση και η ενημέρωση των μαθητών στοχεύει στη δημιουργία περιβαλλοντικής συνείδησης ώστε να προστατέψει ο καθένας με τον τρόπο του το θαλάσσιο περιβάλλον, ενώ κάλεσε τους εκπαιδευτικούς να ενθαρρύνουν τους μαθητές να επισκεφθούν τη σημαντική αυτή έκθεση.

Η Έκθεση θα λειτουργεί για τα σχολεία τις καθημερινές 09.00-13.00 και στη συνέχεια, 13.00-15.00, θα παραμένει ανοικτή για το κοινό.

Στα εγκαίνια ήταν παρών το 3 Δημοτικό Σχολείο Σπάρτης  , η Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας καθώς και φορείς τις τοπικής κοινωνίας.

 

« από 2 »

(C) Φωτογραφίες Αλέξανδρος Μπουγάδης.

 

You may also like

Κοινοποίηση: