Λακωνία

Τελετή Αγιασμού πραγματοποιήθηκε στις νέες κτιριακές εγκαταστάσεις του Αστυνομικού Τμήματος Βοιών.

669{icon} {views}

Με αφορμή την μεταστέγαση του Αστυνομικού Τμήματος Βοιών, πραγματοποιήθηκε χθες (29.10.2017) το πρωί, τελετή Αγιασμού στις νέες κτιριακές εγκαταστάσεις του Αστυνομικού Τμήματος Βοιών, στη Νεάπολη Λακωνίας.

Την τελετή Αγιασμού πραγματοποίησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μονεμβασίας και Σπάρτης κ.κ. Ευστάθιος, παρουσία του Γενικού Γραμματέα Συντονισμού του Υπουργείου Εσωτερικών κ. Τζανέτου Φιλιππάκου και του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Πελοποννήσου Υποστρατήγου Δημητρίου Τριγώνη.

Το Αστυνομικό Τμήμα Βοιών, στεγάζεται πλέον σε έναν καινούργιο χώρο, κατάλληλο για Αστυνομική Υπηρεσία, ο οποίος διασφαλίζει τόσο τις κατάλληλες συνθήκες εργασίας για το προσωπικό, όσο και τις προϋποθέσεις για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών.

Οι νέες κτιριακές εγκαταστάσεις αποτελούνται στο σύνολο τους, από ισόγειο τμήμα συνολικής επιφάνειας 140 τ.μ. περίπου και τμήμα υπογείου συνολικής επιφάνειας 100 τ.μ. περίπου, ενώ συμπεριλαμβάνονται και τέσσερις (4) στεγασμένοι χώροι στάθμευσης.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Δήμαρχος Μονεμβασίας κ. Ηρακλής Τριχείλης, η ασκούσα καθήκοντα Δημάρχου Ελαφονήσου κ. Ευσταθία Λιάρου, ο Διευθυντής Αστυνομίας Λακωνίας Ταξίαρχος Γεώργιος Μαρουδάς, καθώς και εκπρόσωποι των τοπικών αρχών, αντιπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων, οι Διευθυντές σχολικών μονάδων και κάτοικοι της περιοχής.

 

 

Διαφήμιση

You may also like

Κοινοποίηση: