Τηλεδιάσκεψη Ταγαρά – Δαβάκη για τα Σχέδια Χωρικής και Οικιστικής Οργάνωσης Ανοικτών Πόλεων

 

Τηλεδιάσκεψη με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος Νίκο Ταγαρά σχετικά με τα προβλήματα που έχουν ανακύψει κατά τη συγκρότηση των Σχεδίων Χωρικής και Οικιστικής Οργάνωσης Ανοικτών Πόλεων (ΣΧΟΟΑΠ) σε πολλές περιοχές της Λακωνίας, πραγματοποιήθηκε  (20/4/2021) το απόγευμα με πρωτοβουλία του Θανάση Δαβάκη. Μετά το τέλος της διαδικτυακής συνάντησης, ο Λάκωνας βουλευτής δήλωσε:

Τα προβλήματα που έχουν ήδη ανακύψει κατά τη συγκρότηση των Σχεδίων Χωρικής και Οικιστικής Οργάνωσης Ανοικτών Πόλεων (ΣΧΟΟΑΠ) σε πολλές περιοχές της Λακωνίας, όπως η Δημοτική Ενότητα Μονεμβασίας αλλά και ο Μυστράς, έθεσα μέσω τηλεδιάσκεψης χθες το απόγευμα στον Υφυπουργό Περιβάλλοντος Νίκο Ταγαρά. Σε αυτήν συμμετείχαν με προτάσεις και λύσεις ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Μονεμβασίας Σταύρος Χριστάκος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γεωπόνων Λακωνίας (ΣΓΛ) Γιώργος Μπουραζάνης και ο Γραμματέας του Συλλόγου Χρύσανθος Κωστάκος.

Τέθηκαν πολλά ζητήματα, όπως η ίδρυση νέων κτηνοτροφικών μονάδων και η αδειοδότηση των υφισταμένων, οι γεωργικές κατασκευές, η αγροτική οδοποιία, καθώς και τα χωροταξικά σχέδια σε συνδυασμό με την άσκηση γεωργικής και κτηνοτροφικής δραστηριότητας και τη γη υψηλής παραγωγικότητας.

Όπως πάντα, ο Νίκος Ταγαράς έδωσε σαφείς και καθαρές απαντήσεις και διαμόρφωσε ένα σαφές πλαίσιο για τη δρομολόγηση των θεμάτων που του τέθηκαν, ενώ παρουσίασε και τις σχετικές νομοθετικές πρωτοβουλίες που θα φέρει.

Τον ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκρισή του και τη διάθεση να δώσει λύση σε ένα σοβαρό θέμα που δημιουργεί πολλά προβλήματα σε πολλές δραστηριότητες των Λακώνων πολιτών. Θα συνεχίσω τη συνεργασία μαζί του για το θέμα…

 

 

χώρος διαφήμισης 

Alexandros Bougadis
Art Photographer
Μέλος του Ομίλου UNESCO Τεχνών , Λόγου & Επιστημών Ελλάδος 

Φωτογραφήσεις – Βιντεοσκοπήσεις : Γάμων , Βαπτίσεων , Εκδηλώσεων , Προϊόντων
6909031174

 

Sparta Voice ακολουθήστε μας :
Facebook Sparta Voice 
twitter
Instagram 

You may also like

Κοινοποίηση: