Νέα καιρικών φαινομένων.

Τοπικές νεφώσεις με παροδικά φαινόμενα το επόμενο τριήμερο 15/17.10.2020

Τοπικές νεφώσεις με παροδικά φαινόμενα το επόμενο τριήμερο
Θερμοκρασία σε κανονικά επίπεδα για την εποχή
Οι άνεμοι δεν θα ξεπερνούν στα πελάγη τα 5 με 6 και πρόσκαιρα τα 7 μποφόρ

 

 

ΠΕΜΠΤΗ 15-10-2020

Στα δυτικά νεφώσεις με τοπικές βροχές και στα βορειοδυτικά σποραδικές καταιγίδες που από το απόγευμα θα ενταθούν. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πρόσκαιρες τοπικές βροχές κυρίως στα βορειοανατολικά και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και στα δυτικά 5 με 7 μποφόρ. Μόνο στα Δωδεκάνησα θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως στα βόρεια ως προς τις μέγιστες τιμές.

 

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16-10-2020

Στα δυτικά, νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες που πιθανόν να είναι κατά διαστήματα ισχυρές. Στα βόρεια, νεφώσεις με τοπικές βροχές. Στις υπόλοιπεςπεριοχές, λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και στο βόρειο Ιόνιο βαθμιαία από το απόγευμα βόρειοι 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως στα ανατολικά και νότια.

ΣΑΒΒΑΤΟ 17-10-2020

Στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, νεφώσεις με τοπικές βροχές και στα βορειοανατολικά σποραδικές καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών. Οι άνεμοι θα πνέουν, στα δυτικά βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και στα ανατολικά από νότιες διευθύνσεις 5 με 6 μποφόρ που βαθμιαία το απόγευμα θα στραφούν σε δυτικούς και θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Σύμφωνα με το https://www.deltiokairou.gr/

 

You may also like

Κοινοποίηση: