Λακωνία

Το απόλυτο στο Μόντρεαλ του Καναδά, με 12 στα 12, για τους ελαιώνες Σακελλαρόπουλου 

CANADA 2021: Το απόλυτο στο Μόντρεαλ του Καναδά, με 12 στα 12, για τους ελαιώνες Σακελλαρόπουλου 

  • 12 μεγάλες βραβεύσεις στο διεθνή διαγωνισμό CANADA IOOC 2021
  • 2 πλατινένια, 6 χρυσά και 5 ασημένια στο Μόντρεαλ του Καναδά
  • Νέο παγκόσμιο ρεκόρ 331 διεθνών βραβείων για Έλληνα ελαιοπαραγωγό

 


Μια απόλυτη και εξαιρετικά μεγάλη διάκριση για Έλληνα ελαιοπαραγωγό σημειώθηκε στον Καναδά, με 12 στα 12 για τους βιολογικούς ελαιώνες Σακελλαρόπουλου, στον διεθνή διαγωνισμό ελαιολάδων CANADA International Olive Oil Competition 2021.

Ταυτόχρονα, οι 12 βραβεύσεις αυτές, συμπληρώνουν έναν νέο αριθμό ρεκόρ. Τα 331, πλέον, διεθνή βραβεία που έχουν συγκεντρώσει τα βιολογικά ελαιοπροϊόντα των ελαιώνων Σακελλαρόπουλου αποτελούν ένα παγκόσμιο ρεκόρ βραβεύσεων για Έλληνα ελαιοπαραγωγό Single Estate – Terroir. Το γεγονός αυτό αποτυπώνει την δυναμική της Ελληνικής ελαιοκομίας, τοποθετώντας την Ελλάδα και την Σπάρτη Λακωνίας, στις πιο σημαντικές θέσεις του παγκόσμιου ελαιοκομικού χάρτη, αποτελώντας μεγάλη και ιδιαίτερη τιμή για τους ελαιώνες Σακελλαρόπουλου.

Πιο συγκεκριμένα, οι δώδεκα αυτές βραβεύσεις προέρχονται από την πρώτη έκδοση του διεθνή διαγωνισμού CANADA IOOC που πραγματοποιήθηκε στην πόλη Μόντρεαλ, στην περιοχή του Κεμπέκ στον Καναδά, από 14 έως 17 Ιουνίου 2021. Ο συγκεκριμένος διεθνής διαγωνισμός εφαρμόζει αυστηρά standards αξιολόγησης, βασιζόμενος στις γευσιγνωστικές μεθόδους  που ορίζει το Διεθνές Συμβούλιο Ελαιολάδου, αποκλειστικά με την μέθοδο της τυφλής γευσιγνωσίας (blind tasting).

Η γευσιγνωστική δοκιμή των ελαιολάδων στον  CANADA IOOC 2021, πραγματοποιείται από ειδικούς γευσιγνώστες ελαιολάδου (expert panel tasters) διεθνούς κύρους, προερχόμενους από διάφορες χώρες του κόσμου.

 

 

Για το 2021, συμμετείχαν εκατοντάδες ελαιόλαδα από πολλές ελαιοπαραγωγικές χώρες με πολύ υψηλό επίπεδο ποιότητας, ενώ ο διεθνής διαγωνισμός ελαιολάδων CANADA International Olive Oil Competition είναι ο διαγωνισμός που τον παρακολουθούν ιδιαίτερα στην Αμερικάνικη ήπειρο, κυρίως στην βόρεια Αμερική αλλά ταυτόχρονα και σε πολλές χώρες παγκοσμίως.

Οι βιολογικοί ελαιώνες Σακελλαρόπουλου, τιμήθηκαν με 12 εξαιρετικές βραβεύσεις σε ισάριθμες συμμετοχές ελαιολάδων τους, με παράλληλα με πολύ υψηλές βαθμολογίες και συγκεκριμένα :

MASTERPIECE Blend evoo – Πλατινένιο Βραβείο (98/100)

Flavored Gourmet ENIGMA – Πλατινένιο Βραβείο (97/100)

MAJESTIC Blend evoo – Χρυσό Βραβείο (94/100)

SYLLEKTIKON Gourmet evoo – Χρυσό Βραβείο (94/100)

GEMSTONE Blend evoo – Χρυσό Βραβείο (94/100)

OLEOASTRON Gourmet Evoo – Χρυσό Βραβείο (93/100)

FYLLIKON Βιολογικό Πρωτέλαιο – Χρυσό Βραβείο (93/100)

AGOURELAIO Βιολογικό – Χρυσό Βραβείο (92/100)

ARMONIA Βιολογικό – Ασημένιο Βραβείο (85/100)

ENSTAGMA Saffron Evoo – Ασημένιο Βραβείο (84/100)

ARMONIKON Βιολογικό – Ασημένιο Βραβείο (82/100)

ENSTAGMA Saffron and Sage – Ασημένιο Βραβείο (82/100)

Όλες αυτές οι εξαιρετικά υψηλές βραβεύσεις στο Μόντρεαλ του Καναδά αποτελούν ιδιαίτερη τιμή για τους βιολογικούς ελαιώνες Σακελλαρόπουλου, με κορυφαίες την ανάδειξη των ελαιολάδων MASTERPIECE Gourmet Evoo και Flavored Gourmet ENIGMA olive oil στα κορυφαία του διαγωνισμού και με τις απόλυτα υψηλές βαθμολογίες, 98/100 και 97/100 αντίστοιχα. 

Οι δώδεκα (12) μεγάλες αυτές διεθνείς βραβεύσεις στον CANADA International Olive Oil Competition 2021 έχουν ιδιαίτερη σημασία για τους βιολογικούς ελαιώνες Σακελλαρόπουλου, καθώς συμπληρώνουν τον μοναδικό αριθμό των 331 διεθνών βραβεύσεων  παγκοσμίως, αριθμό ρεκόρ για Έλληνα ελαιοπαραγωγό αποκλειστικά των δικών του ελαιοπροϊόντων.

 

 

 

 

χώρος διαφήμισης 

 

Φυσικά καλλυντικά που «γεννήθηκαν» σε βιολογικούς ελαιώνες της Λακωνίας

 

 

 

Alexandros Bougadis
Artist  Photographer
Μέλος του Ομίλου UNESCO Τεχνών , Λόγου & Επιστημών Ελλάδος 

Φωτογράφηση Γάμου – Φωτογράφηση Βάπτισης – Φωτογραφήσεις για πορτρέτα – Ταξίδια σε όλες τις ελληνικές πόλεις – Αεροφωτογράφιση Drones – Αεροβιντεοσκόπηση Drones- Βιντεοσκόπηση Γάμου-Βάπτισης – Φωτογράφιση και βιντεοσκόπηση γενεθλίων-events κ.λπ.
6909031174

 

 

Sparta Voice ακολουθήστε μας :
Facebook Sparta Voice 
twitter
Instagram 
youtube channel

 

Spartavoice.gr : Στην ιστοσελίδα μας παρέχεται τοποθέτηση προϊόντων από την Google , ουδεμία ευθύνη φέρουμε για την προβολή αυτών των προϊόντων 

 

You may also like

Κοινοποίηση: