Λακωνία

Το Δημαρχείο της Σπάρτης στα χρώματα του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)

 

 

Ο Δήμος Σπάρτης στηρίζει το έργο του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) συμμετέχοντας στην Παγκόσμια Ημέρα Ευχής. Η 29η Απριλίου – Παγκόσμια Ημέρα Ευχής – είναι η επέτειος του εορτασμού της εκπλήρωσης της πρώτης ευχής παιδιού και γιορτάζεται σε 50 χώρες σε όλον τον κόσμο. Κατά αυτόν τον τρόπο ο Δήμος μας γιορτάζει αυτή τη σημαντική ημέρα, με τη φωταγώγηση του Παλαιού Δημαρχείου Σπάρτης (το μπαλκόνι) με τα χρώματα του Make-A-Wish. 

Οι συμπολίτες μας που έχουν τη δυνατότητα, να συμμετάσχουν με μία online δωρεά στο donate.makeawish.gr (από τις 27 Απριλίου μέχρι και τις 28 Μαΐου) μπορούν να ενισχύσουν την προσπάθεια του Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος να εκπληρώσει 25 ευχές παιδιών με σοβαρές ασθένειες, δίνοντας έτσι δύναμη στα παιδιά αυτά να πιστέψουν στο όνειρό τους να γίνουν καλά.

Σχετικά με το Make-a-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) 

Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) εκπληρώνει ευχές παιδιών 3-18 ετών που νοσούν από σοβαρές ασθένειες. Μια ευχή δεν είναι απλά μια ευχή. Είναι πολλά παραπάνω. Είναι το κίνητρο να συνεχίσει να αγωνίζεται κάθε παιδί που νοσεί. Μια ευχή αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του ταξιδιού για τη θεραπεία. Έρευνες καταδεικνύουν ότι τα παιδιά στα οποία έχει εκπληρωθεί η ευχή τους, μπορούν να ανακτήσουν τη σωματική και συναισθηματική δύναμη που χρειάζονται για να αντιμετωπίσουν μια πολύ σοβαρή ασθένεια. Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) λειτουργεί από το 1996 στη χώρα μας και είναι μέλος του Παγκόσμιου Οργανισμού Make-A-Wish. Από το 1996 που ιδρύθηκε έχει εκπληρώσει περισσότερες από 2.600 ευχές, 202 εκ των οποίων πραγματοποιήθηκαν το 2020 παρά τους περιορισμούς λόγω Covid -19. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Make-a-Wish μπορείτε να βρείτε στο www.makeawish.gr

ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ   ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ
ΖΑΧΑΡΑΚΗ –ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ

 

Βίντεο με ευχές από το Μητροπολίτη Μάνης πατώντας ΕΔΩ
Βίντεο με Πασχαλινές ευχές 2021 από αιρετούς της Λακωνίας ΕΔΩ
Ευχές για το Πάσχα από αιρετούς και συλλόγους

 

 

Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα 

 

χώρος διαφήμισης 

Alexandros Bougadis
Artist  Photographer
Μέλος του Ομίλου UNESCO Τεχνών , Λόγου & Επιστημών Ελλάδος 

Φωτογραφήσεις – Βιντεοσκοπήσεις : Γάμων , Βαπτίσεων , Εκδηλώσεων , Προϊόντων
6909031174

 

 

Sparta Voice ακολουθήστε μας :
Facebook Sparta Voice 
twitter
Instagram 
youtube channel

You may also like

Κοινοποίηση: