Το είδαμε και αυτό-πρόσκληση σε εγκαίνια Τουριστικού περιπτέρου στην Σπάρτη…

382{icon} {views}

Με χαρά είχαμε ακούσει ότι η Περιφέρεια  Πελοποννήσου θα εγκαινιάσει το Τουριστικό Περίπτερο στην Σπάρτη , ξεκινώντας την Τουριστική περίοδο από την Σπάρτη.

 

 

Αλλά δεν λογαριάσαμε όπως και αρκετοί ότι δεν πρόκειται να κατασκευαστεί κάτι καινούργιο από την Περιφέρεια Πελοποννήσου , όπως για παράδειγμα ένα Νέο Τουριστικό Περίπτερο για την Λακωνία γενικότερα και λέμε Νέο γιατί στην πόλη της Σπάρτης λειτουργεί το Τουριστικό Περίπτερο από τον Φεβρουάριο του 2019 επί Δημαρχίας Βαγγέλη Βαλιώτη.

Και ερχόμαστε στο σήμερα που λαμβάνουμε πρόσκληση και ανακοινώνεται και στην επίσημη σελίδα της Περιφέρειας ότι θα γίνουν τα εγκαίνια του Τουριστικού Περιπτέρου , χωρίς όμως να αναφέρουν πότε έγινε και από ποιόν έγινε , νομίζοντας ότι έτσι θα μας πείσουν ότι το έργο είναι δικό τους.

Το Τουριστικό Περίπτερο στην Σπάρτη αποτελεί έργο της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής και εσείς απλά τώρα θέλετε να κάνετε εγκαίνια , το οποίο λειτουργεί πάνω από ενάμισι χρόνο.

Κύριοι του Δήμου και της Περιφέρειας αφήστε τις “ψεύτικες” φιέστες και εγκαίνια και επιτέλους ξεκινήστε να κάνετε έργα στην Σπάρτη και στην Λακωνία και όχι άλλα θα… και λόγια. 

Η Σπάρτη δυστυχώς από μια όμορφή πόλη που είναι έχει καταντήσει να είναι ανυπόφορη σε πολλά , όπως : πεζοδρόμια , πεζόδρομοι γεμάτοι με τραπέζια και καρέκλες εμποδίζοντας την ομαλή διάβαση των πεζών , η στάθμευση  και πολλά ακόμα. 

 

Η Αντίδραση του κ. Βαλιώτη στο Δημοτικό Συμβούλιο που έχει και ένα δίκιο.

 

 

Η Ανακοίνωση

Εγκαίνια την Κυριακή για το περίπτερο Τουριστικής Πληροφόρησης Σπάρτης

Ολα είναι έτοιμα για τα εγκαίνια του περιπτέρου Τουριστικής Πληροφόρησης Σπάρτης, το οποίο ήδη έχει ξεκινήσει να λειτουργεί στη λακωνική πρωτεύουσα.

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν μεθαύριο Κυριακή 5 Ιουλίου, στις 8 το βράδυ.

Παραλείψετε να αναφέρεται από ποιόν και πότε έχει ξεκινήσει η λειτουργία του και όπως αναφέραμε δεν είναι δικό σας έργο και το λέμε συνεχώς , για να μην νομίζουν οι πολίτες ότι κάνετε και έργα στην Σπάρτη.

Αλέξανδρος Μπουγάδης

 

Ακολουθήστε μας στα social media , facebook  , youtube ,twitter   , instagram

Φωτογράφηση και Βιντεοσκόπηση γάμων – βαπτίσεων πολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων


Δημιουργία και ψηφιακών άλμπουμ

Alexandros Bougadis Photographer

You may also like

Κοινοποίηση: