Το παράρτημα ΚΑΠΗ Ξηροκαμπίου εγκαινίασε ο Δήμος Σπάρτης και το Ν.Π. Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης& Παιδείας

 

Ένα νέο χώρο συνάθροισης και κοινωνικοποίησης, ο οποίος θα συνεισφέρει στην τοπική κοινωνία, εγκαινίασε ο Δήμος Σπάρτης και το Νομικό Πρόσωπο Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Παιδείας. Ειδικότερα, την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του παραρτήματος ΚΑΠΗ Ξηροκαμπίου, χοροστατούντος του π. Γεωργίου Λάτση.

Με την ίδρυση και λειτουργία παραρτημάτων ΚΑΠΗ, φιλόξενων χώρων, οι οποίοι καλύπτουν τις ανάγκες σε φροντίδα, δημιουργική απασχόληση και ψυχαγωγία των συμπολιτών μας της τρίτης ηλικίας, η Δημοτική Αρχή λειτουργεί ως «βαλβίδα» αποσυμπίεσης στα προβλήματα της καθημερινότητας. Στη σύντομη ομιλία του, ο Πρόεδρος του ΝΠ Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Παιδείας Θέμης Πατσιλίβας, σημείωσε, πως «ο χώρος αυτός πρέπει να γίνει το εργαστήρι παραγωγής αισθημάτων αλληλεγγύης, ανθρώπινων αξιών, πολιτισμού, ενημέρωσης, ιδεών», ζητώντας την ενεργό συμμετοχή όλων των κατοίκων.


Στην τελετή παρέστησαν επίσης, ο Δήμαρχος Σπάρτης Ευάγγελος Βαλιώτης, ο Αντιδήμαρχος Γεώργιος Κονίδης, ο κ. Μιχάλης Φιλιππόπουλος ως εκπρόσωπος του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης& Τροφίμων, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων του τόπου και πλήθος κόσμου.


Ο Δήμος Σπάρτης με διαρκείς και μελετημένες προσπάθειες, παρουσιάζει μια ολοκληρωμένη κοινωνική πολιτική, από την απαρχή της δημοτικής περιόδου, με αποκλειστικό γνώμονα τη διασφάλιση της ποιότητας ζωής των δημοτών του. 


Τέλος, ευχαριστεί θερμά όσους συνέβαλαν στη δημιουργία του παραρτήματος, καθώς στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης.

 

 

Συνεχής  ενημέρωση μέσα από www.spartavoice.gr.
Ακολουθήστε μας και  στις σελίδες μας  Sparta Voice.gr oficcial page   
&  LAKONIA GREECE  στο Facebook & γίνετε μέλος στην ομάδα   μας,   twitter ώστε να ενημερώνεστε άμεσα

You may also like

Κοινοποίηση: