Το “Let’s do it Greece” φέτος υπό την αιγίδα της Γ.Γ.Π.Π.

304{icon} {views}

Η Οργανωτική Ομάδα Εθελοντών της Πανελλήνιας Εκστρατείας “Let’s do it Greece”, οργανώνει για 7η συνεχή χρονιά πανελλήνια εθελοντική εκστρατεία με στόχο την προστασία του περιβάλλοντος και την καλλιέργεια περιβαλλοντικής και εθελοντικής συνείδησης.

 

 

Η εκδήλωση “Let’s do it Greece 2018- Γίνε η αλλαγή που περιμένεις”, η οποία έχει τεθεί υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, πρόκειται να λάβει χώρα την Κυριακή 29 Απριλίου 2018. Κατά την εκδήλωση, εθελοντές από όλη τη χώρα πρόκειται να συντονιστούν πραγματοποιώντας δράσεις με επίκεντρο το περιβάλλον.

Μέχρι στιγμή περισσότεροι από 3000 φορείς έχουν δηλώσει συμμετοχή στην εκστρατεία. Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας προτρέπει τις εθελοντικές οργανώσεις και τους εθελοντές πολιτικής προστασίας να λάβουν μέρος στις εκδηλώσεις και να συμβάλλουν στους σκοπούς της εκστρατείας.

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν, μπορούν να αναζητήσουν περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του Let’s do it Greece 2018 και να δηλώσουν συμμετοχή, μέσω της συμπλήρωσης μιας απλής φόρμας με τα στοιχεία τους.

 

Ενημερωθείτε  μέσα από τη συνεχή ροή του Sparta Voice.gr (www.spartavoice.gr).
Κάνετε like στη σελίδα   μας  στο Facebook & γίνετε μέλος στην ομάδα   μας, ακολουθήστε μας και στο  twitter ώστε να ενημερώνεστε άμεσα.

You may also like

Κοινοποίηση: