Το “Low Cyclop” έρχεται και επιρεάζει την αλλαγή καιρού.

2170{icon} {views}

Το “Low Cyclop” είναι ένα Χαμηλό (Ψυχρή Λίμνη) το οποίο έρχεται από τα Βόρειο-Δυτικά κράσπεδα της Ευρώπης και θα επηρεάσει την Χώρα μας Πέμπτη με Παρασκευή 27-28/7/2017.
Το Χαμηλό αυτό μας έρχεται σχετικά υποβαθμισμένο, διότι έχει δώσει μεγάλα ύψη βροχής σε πολλά τμήματα της Βόρειο-Δυτικής Ευρώπης.


Να τονίσουμε, ότι δεν έχει να κάνει σχέση με το προηγούμενο ισχυρό βαρομετρικό χαμηλό (Μedousa) που μας πέρασε. Αυτό θα είναι πιο χαμηλής ισχύος και με πιο χαμηλής έντασης φαινόμενα.

Επίσης, Θα έχουμε πτώση της Θερμοκρασίας 4 με 5 Βαθμούς και ίσως τοπικά σε κάποιες περιοχές 6 Βαθμούς από τις Σημερινές και Αυριανές Θερμοκρασιακές Τιμές.


Οι Άνεμοι από την Τετάρτη 26/7/2017 θα ενισχυθούν με αποτέλεσμα την Πέμπτη και Παρασκευή να φτάσουν στο Αιγαίο Πέλαγος τα 5 με 6 μποφόρ, τοπικά 7 μποφόρ από Βόρειες Βόρειο – Δυτικές διευθύνσεις και στο Ιόνιο Πελαγος τα 5 με 6 μποφόρ από Δυτικές Βόρειο-Δυτικές Διευθύνσεις.

Όσον Αφορά, στα φαινόμενα με τα σημερινά στοιχεία φαίνεται τις πιο πολλές βροχές να τις δέχονται Περιοχές της Θράκης, της Ανατολικής και Κεντρικής Μακεδονίας, Περιοχές της Δυτικής Ηπείρου και Βόρειο Δυτικής Πελοποννήσου.

 

Εκ Μέρους της Διαχειριστικής Ομάδας του KAIROS.GR
Κωνσταντίνος Σμπυράκος
www.kairos.gr

You may also like

Κοινοποίηση: