Αθλητικά Νέα.

Το Spartan Race στην Σπάρτη 3/4-11-2018.

611{icon} {views}

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το Spartan Race έρχεται στην Σπάρτη στις 3 & 4 Νοεμβρίου 2018 που είναι Υπό την αιγίδα του Δήμου Σπάρτης. 

Το Spartan δεν είναι μόνο ένας αγώνας με εμπόδια, είναι μια κοινότητα, μια νοοτροπία και ένας τρόπος ζωής.
Το ταξίδι του Spartan θα σας ωθήσει πέρα από τα όριά σας και θα βγάλει τον καλύτερο σας εαυτό.

 

 

Spartans από όλο τον κόσμο θα ταξιδέψουν στη Σπάρτη για να συμμετάσχουν στο Trifecta World Championship του 2018. Οι δρόμοι θα είναι γεμάτοι με δραστηριότητες, ειδικές τελετές και εορτασμούς! Η κατηγορία Open θα είναι διαθέσιμη για τις διαδρομές Sprint και Super.
Μη χάσετε την ευκαιρία να συμμετάσχετε.

Φέτος θα υπάρχει Spartan Race και για τα παιδιά.

Δεν έχει σημασία η ηλικία, έχεις τον δικό σου Spartan! Οπότε γιατί αφήνεις τα παιδιά σου μπροστά από την τηλεόραση ενώ μπορείς να τα φέρεις μαζί σου και να τους μάθεις τις αξίες του αθλητισμού;

Το Spartan Kids Race ενθαρρύνει τα παιδιά να τρέξουν, να πηδήξουν, να βοηθήσουν το ένα το άλλο και να περάσουν ωραία ξεπερνώντας διάφορα εμπόδια. Είναι τρομερό συναίσθημα να βάζεις από τόσο μικρός στόχους και να πανηγυρίζεις με την πραγματοποίησή τους.

Δημιουργήστε τους μελλοντικούς Spartans σε έναν αγώνα σχεδιασμένο αποκλειστικά για αυτούς.

Παρασκευή, 2 Νοεμβρίου
Spartan Kids:
4-6 ετών : περίπου 800μ
7-10 ετών : περίπου 1600μ
11-13 ετών : περίπου 3200μ

 

Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ TRIFECTA

Για πρώτη φορά, οι παίκτες της TRIFECTA από όλο τον κόσμο θα προσκληθούν να κάνουν το ταξίδι στη Σπάρτη για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Trifecta. Αυτός ο προορισμός είναι αποκλειστικός για τα μέλη της πολυπόθητης φυλής TRIFECTA. Μόνο οι Spartans που το έχουν κερδίσει θα σταθούν στην αφετηρία και θα αγωνιστούν πριν από το άγαλμα του βασιλιά Λεωνίδα, πέρα ​​από το Ιερό του Μενελάου, μέσα από τα νερά του Ευρώτα, και θα βρουν δόξα στην αρχαία πατρίδα των Σπαρτιατών.

https://spartanraceinfo.com

 

Ενημερωθείτε  μέσα από τη συνεχή ροή του Sparta Voice.gr (www.spartavoice.gr).
Κάνετε like στις σελίδες μας  Sparta Voice.gr oficcial page   
&  LAKONIA GREECE  στο Facebook & γίνετε μέλος στην ομάδα   μας, ακολουθήστε μας και στο  twitter ώστε να ενημερώνεστε άμεσα.

You may also like

Κοινοποίηση: