Λακωνία

Τρέχω περπατώ κατά του καρκίνου ευχαριστίες των « Θυγατέρων της Πηνελόπης Σπάρτης»

 

 

Με αφορμή της παγκόσμιας ημέρας κατά του καρκίνου του μαστού της 25ης  Οκτωβρίου το τμήμα των « Θυγατέρων της Πηνελόπης Σπάρτης» διοργάνωσε για δεύτερη χρονιά , την  Κυριακή 23 Οκτωβρίου, την δράση  «Περπατώ, τρέχω, ποδηλατώ κατά του καρκίνου του μαστού, η πρόληψη σώζει ζωές » που κύριο σκοπό είχε να ευαισθητοποιήσει και να υπενθυμίσει πόσο σημαντική είναι η έγκαιρη διάγνωση για την θεραπεία κατά του καρκίνου του μαστού. Το τμήμα «Θυγατέρων της Πηνελόπης»  θα ήθελε να εκφράσει τις ευχαριστίες του προς όλο τον κόσμο για την ιδιαίτερα μεγάλη συμμετοχή  , μικροί – μεγάλοι είτε περπατώντας, είτε ποδηλατώντας, ξεκινώντας από συγκεκριμένη αφετηρία τερμάτισαν  στην κεντρική πλατεία όπου παρέλαβαν μετάλλιο συμμετοχής.

 

 

 

Ιδιαίτερες ευχαριστίες προς τον « Αθλητικό Οργανισμό Σπάρτης», « Τον Ερυθρό Σταυρό», « Το τμήμα ποδηλασίας του Σπαρτιατικού Γ.Σ. » , « Τους Σπαρτιάτες δρομείς» , « Τον Ορειβατικό Σύλλογο Σπάρτης» για την υποστήριξή τους.

 

Θα ήθελε επίσης να ευχαριστήσει τους χορηγούς της εκδήλωσης, το 

« Mystras Grand Palace Resort & Spa»,  « Το Ημίχρονο Σπορ »,               « MANIATIS HOTEL»,  «Διαγνωστικό Κέντρο Γεωργίου Κουρμπέλα»,     « VIRAL » , « ΧΕΝΙΑ  Restaurant», « ΣΥΜΜΕΤΡΟΝ ΛΕΣΧΗ ΣΠΑΡΤΗΣ »,   « Κεχριμπάρι Μεζοδοπωλείο Restaurant », « φροντιστήρια ΤΖΑΚΑΣ», « ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΧΑΝΤΖΗΣ», « CBD THERAPY», « COFFEE ISLAND ».

Με εκτίμηση,
Για το Δ.Σ.
Η Πρόεδρος, Γεωργία Ζαχαράκη Αναστασοπούλου

 

************

Φωτογραφείο Αλέξανδρος Μπουγάδης
Βραβείο Ικανοποίησης Πελατών Greek Awards 2021
Δημοσιογράφος –  Artist  Photographer
Μέλος  Ομίλου UNESCO Τ.Λ.Ε.Ε

Το κατάστημα μας βρίσκετε στην Όθωνος  Αμαλίας 59
(Χαμαρέτου γωνία) Σπάρτη
Τηλ. 6909031174
2731181250
ΠΡΟΣΙΤΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ 

 

εκτύπωσες σε κούπα σε 5 λεπτά !!!!

*****

Sparta Voice ακολουθήστε μας :
Facebook Sparta Voice 
twitter
Instagram 
youtube channel

Αριθμός Μητρώου 13668
Διαπιστευμένο ΜΜΕ από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου 

Spartavoice.gr : Στην ιστοσελίδα μας παρέχεται τοποθέτηση προϊόντων από την Google , ουδεμία ευθύνη φέρουμε για την προβολή αυτών των προϊόντων 

You may also like

Κοινοποίηση: