Τροχαίο στην Αττική με τον άδικο χαμό εικονολήπτριας του Ant1

 

 

Συνεργάτης της εκπομπής του Γιώργου Παπαδάκη «Καλημέρα Ελλάδα» ήταν η γυναίκα-οδηγός που έχασε τη ζωή της στην άσφαλτο τα ξημερώματα στη Μεσογείων.

Συντετριμμένος ο Γιώργος Παπαδάκης μετέδωσε το πρωί της Πέμπτης ότι η γυναίκα οδηγός στο τροχαίο στη Μεσογείων ήταν οπερατέρ της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα» και ανακοίνωσε ότι τελικά η συνεργάτης του δεν τα κατάφερε και εξέπνευσε στο ΚΑΤ.

«Θα θέλαμε να την αναπαύσει ο Θεός, ένα υπέροχο παιδί, ένα υπέροχο πλάσμα. Μαράκι καλό ταξίδι» είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Παπαδάκης.

Το τροχαίο συνέβη στο ύψος της Αγίας Παρασκευής τα ξημερώματα. Το αυτοκίνητο κινείτο στο ρεύμα προς Μαραθώνα όταν έχασε τον έλεγχο του οχήματος που οδηγούσε, καθώς έβγαινε από τη γέφυρα που βρίσκεται στον Σταυρό χτύπησε στα προστατευτικά. Το ΙΧ ακινητοποιήθηκε στη μέση του δρόμου και ένα δεύτερο διερχόμενο όχημα χτύπησε πάνω του, χωρίς να τραυματιστεί ο οδηγός.

Η Μαίρη Μάτσα έχασε τον έλεγχο του οχήματος που οδηγούσε και καθώς έβγαινε από τη γέφυρα, χτύπησε στα προστατευτικά.

Η εκπομπή αφιέρωσε λίγα λεπτά και μετέδωσε ένα βίντεο για την άτυχη γυναίκα.

«Ένας δικός μας άνθρωπος “έσβησε” στην άσφαλτο σήμερα τα ξημερώματα».

Όπως είπε ο Γιώργος Παπαδάκης, το πρωί στο ρεπορτάζ που μετέδιδε ο δημοσιογράφος της εκπομπής φοβόντουσαν αν πρόκειται για τη συνεργάτη τους.

irafina.gr

 

You may also like

Κοινοποίηση: