«Τσάμπα λεφτά, ευχαριστώ πολύ Σπάρτη»

1169{icon} {views}

Οι φτωχοί πρόσφυγες που ήρθαν πρόσφατα στην πόλη της Σπάρτης  κάνουν ουρά έξω από το ΑΤΜ , που είναι στο ξενοδοχείο που τους φιλοξενεί βράδυ και ανά γκρουπ.

Το ερώτημα είναι γιατί πάνε βράδυ στα κρυφά και ανά γκρουπ….

Επίσης να πούμε ότι έχουν χρήματα , μην τρέχετε να τους δώσετε κάποια βοήθεια σε τρόφιμα κλπ…. δώστε την σε αυτούς που πραγματικά την χρειάζονται και αν δεν ξέρετε ρωτήστε για το πρόγραμμα βοήθεια στο σπίτι της Εκκλησίας .

 

 

Την στιγμή που αρκετοί Έλληνες είτε είναι άνεργοι , είτε κοιμούνται σε παγκάκια δεν δικαιούνται κανένα Ελληνικό ή Ευρωπαϊκό επίδομα ή αν το δικαιούνται είναι αρκετά τα δικαιολογητικά , όπως για τους άνεργους θέλουν να έχουν πριν κάποια ένσημα , αυτοί έχουν  που είναι εκεί ; και  τις κάρτες των Ελληνικών τραπεζών οι “φτωχοί” που τις βρήκαν;

Δεν μπορούμε άλλο οι Έλληνες που πληρώνουμε φόρους και δεινοπαθούμε από τις καταστροφικές εθνομηδενιστικές και νεοφιλελεύθερες πολιτικές των “ξεπουλημένων” κυβερνήσεων για να ζουν οι παράνομοι μετανάστες ζωή χαρισάμενη, να εποικίζουν την Πατρίδα μας και οι Έλληνες νέοι να φεύγουν στο Εξωτερικό!

 

Συνεχής  ενημέρωση μέσα από το  www.spartavoice.gr.
Ακολουθήστε μας και  στις σελίδες μας  Sparta Voice.gr oficcial page   
&  LAKONIA GREECE  στο Facebook

You may also like

Κοινοποίηση: