Πολιτική

Τσίπρας από την Σπάρτη “γίνεται εμφανές ότι ο ουρανός δεν έγινε ποιο γαλανός”

308{icon} {views}

 

 

Στην Λακωνία βρέθηκε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης  Τσίπρας όπου μίλησε σε ανοιχτή συγκέντρωση το βράδυ της  Δευτέρας (3.2.2020) στην κατάμεστη αίθουσα του αμφιθεάτρου του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στην Σπάρτη.

 

 

 

Αναφέρθηκε στην αρχή της ομιλία του στην 13 σύνταξη και ότι φέτος το 2020 δόθηκαν λιγότερα χρήματα , από ότι έδινε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ τα προηγούμενα χρόνια .
Έχουν περάσει 7 μήνες μετά τις εκλογές και  έχει αρχίσει να γίνεται εμφανές ότι ο ουρανός δεν έγινε ποιο γαλανός όπως υποσχέθηκε ο κ. Μητσοτάκης αλλά απεναντίας υπάρχουν πολλά  μαύρα  σύννεφα πάνω από την Ελλάδα.
Που είναι σήμερα η περιβόητη ανάπτυξη τόνισε ο κ. Τσίπρας που μας υποσχέθηκαν του 4%, που είναι οι καταιγίδες των επενδύσεων που θα ερχόντουσαν στην χώρα, η ανεργία μετά από 4 χρόνια είδαμε για πρώτη φορά να αυξάνεται σύμφωνα  με τα στοιχεία του ΟΑΕΔ κατά 4,5% το Δεκέμβριο του 2019, η εγκληματικότητα καλπάζει , τα Δημόσια Νοσοκομεία έχουν μια κατάσταση που δεν είναι καλή και  το μόνο που τους απασχολεί είναι ποιον θα βάλουν Διοικητή , στην παιδεία τα Κολέγια εξισώνονται με τα Πτυχία του Δημοσίου πανεπιστημίου στον ΑΣΕΠ ,  έκλεισαν  38 σχολές Δημόσιου Πανεπιστημίου  που ήταν προγραμματισμένες να ανοίξουν , όπως και στην Σπάρτη που θα ξεκινούσε το Σεπτέμβριο και στο πανεπιστήμιο Πελοποννήσου έκλεισαν 9 σχολές , τμήματα που δεν λειτούργησαν.
Όσο αφορά τους αγρότες ανέφερε ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο καλά όσα τα περιμέναμε , φέτος οι ελαιοπαραγωγοί στενάζουν,  οι τιμές έχουν πέσει πάνω από το 14% σχετικά με το μέσο όρο τα τελευταία 5 χρόνια , εμείς είχαμε  ζητήσει από τον Ευρωπαίο επίτροπο έκτακτη οικονομική ενίσχυση από τον Υπουργό  Σ. Αραχωβιτή , όπου και δεσμεύτηκαν για το 2019 το πόσο των 60εκ. ευρώ και μαζί με 50εκ ευρώ που είχε εξασφαλίσει ο ΣΥΡΙΖΑ  φτάσανε στο ποσό των 110εκ. ευρώ  , αλλά όπως φαίνεται η νέα κυβέρνηση δεν ακολούθησε το δικό μας σχεδιασμό , προφανώς γιατί τα χρήματα αυτά δεν δόθηκαν ποτέ , σήμερα ο κ. Βοριδής λέει ότι δε μπορεί να παρέμβει , πρέπει να υπάρξει μια κοινή λογική και να υπάρξει λύση για τους ελαιοπαραγωγούς.

 

 


Για το δίχτυ κατά του μεταναστευτικού που προορίζει η κυβέρνηση αναφέρθηκε ότι είναι απλά ένα δίχτυ για  το μάζεμα των “τσούχτρων” , πολύ μικρό σε έκταση και δεν είναι αποτελεσματικό.
Ο κ .Τσίπρας  επισήμανε ότι δεν θα ζητήσει εκλογές ,  όπως έκανε ο κ Μητσατάκης όταν ανέλαβε πρόεδρος , αλλά ο κ Μητσατάκης  θα τις ζητήσει από μόνος του.

 

 

 

Αλέξανδρος Μπουγάδης

 

 

 

Φωτογράφηση & Βιντεοσκόπηση Γάμων, Βαπτίσεων.
Φωτογράφηση & Βιντεοσκόπηση Πολιτιστικών Εκδηλώσεων .
Φωτογράφηση & δημιουργία δυναμικών πορτρέτων

(Κάλυψη σε Λακωνία-Μεσσηνία-Αρκαδία-Αττική)

Τηλέφωνα επικοινωνίας 6976999424 – 6909031174
Ώρες επικοινωνίας 09:00-14:00 & 17:00-21:00

You may also like

Κοινοποίηση: