Λακωνία

Υπεγράφη η σύμβαση για την αποκατάσταση του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ανατολικής Μάνης

 

Υπεγράφη το μεσημέρι της Τρίτης 30 Αυγούστου 2022 στο Δημαρχείο Γυθείου, μεταξύ του Δημάρχου Ανατολικής Μάνης κ. Πέτρου Ανδρεάκου και της αναδόχου εταιρείας ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ Π. Κοφινάκος & Κ. Κοφινάκου, η σύμβαση για την εκτέλεση του έργου «Αποκατάσταση Πνευματικού Κέντρου και Εκσυχρονισμός Κεντρικής Αίθουσας», ύψους 293.00,00 ευρώ.

Το έργο προβλέπει εργασίες για την αποκατάσταση του κτιρίου του Πνευματικού Κέντρου Γυθείου καθώς και τον εκσυγχρονισμό της κεντρικής του αίθουσας με σύγχρονα οπτικοακουστικά μέσα. Ο στόχος είναι με την ολοκλήρωση των εργασιών το κτίριο να αποτελέσει «κόμβο» πολιτιστικής δράσης αφού θα είναι ικανό να φιλοξενεί την κύρια πολιτιστική και συνεδριακή δραστηριότητα της πόλης του Γυθείου και της ευρύτερης περιοχής.

Το Έργο έχει ενταχθεί στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Πελοπόννησος 2014-2020» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ).

 

 

***

Φωτογραφείο Αλέξανδρος Μπουγάδης
Δημοσιογράφος –  Artist  Photographer 

Φ Ω Τ Ο Γ Ρ Α Φ Ε I O
Φωτογραφίες :
Διαβατηρίων – Ταυτότητας – Αδ. Οδήγησης – Πιστοποιητικών κ.α
Το κατάστημα μας βρίσκετε στην Όθωνος  Αμαλίας 59
(Χαμαρέτου γωνία) Σπάρτη
Τηλ. 6909031174
2731181250
ΠΡΟΣΙΤΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ 

Sparta Voice ακολουθήστε μας :
Facebook Sparta Voice 
twitter
Instagram 
youtube channel

Αριθμός Μητρώου 13668
Διαπιστευμένο ΜΜΕ από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου 

Spartavoice.gr : Στην ιστοσελίδα μας παρέχεται τοποθέτηση προϊόντων από την Google , ουδεμία ευθύνη φέρουμε για την προβολή αυτών των προϊόντων 

You may also like

Κοινοποίηση: