Λακωνία

Υπογράφηκε  η σύμβαση για την «Ανάπλαση Κέντρου Σπάρτης»

Υπογράφηκε  η σύμβαση για την  «Ανάπλαση Κέντρου Σπάρτης» που σύμφωνα με την ανακοίνωση θα είναι έτοιμη σε 1 χρόνο από την υπογραφή της 21.10.2022. 
Ας ελπίσουμε ότι το έργο θα ξεκινήσει σύντομα και θα τελειώσει και δεν θα ναυαγήσει σαν το Open mall. 

 

Σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα υπεγράφησαν ακόμα  δύο συμβάσεις σημαντικών έργων για το Δήμο Σπάρτης:

  • Την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2022 υπογράφηκε η σύμβαση εκτέλεσης του έργου «Ανάπλαση Κέντρου Σπάρτης», μεταξύ του Δημάρχου Σπάρτης, Πέτρου Δούκα  και του ανάδοχου εργολάβου, Νικόλαου Γεωργαλή νόμιμου εκπροσώπου της ΔΟΜΗΚΑΤ Ε.Ε, δαπάνης 2.034.722,65 ευρώ συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.

Αναφερόμενος στην σύμβαση ο Δήμαρχος Σπάρτης, δήλωσε ότι το έργο, το οποίο χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Πελοπόννησος 2014-2020» είναι ένα μεγάλο έργο πνοής,  μια μεγάλη παρέμβαση, που θα αλλάξει την όψη της Σπάρτης. Το έργο θα τρέξει με γρήγορους ρυθμούς και με όσο το δυνατόν λιγότερη όχληση για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις.
Το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί σε έναν χρόνο από την υπογραφή της σύμβασης.
Καταλήγοντας ο κ. Δήμαρχος πρόσθεσε πως η  Δημοτική Αρχή θα συνεχίσει την υλοποίηση μιας σειρά σημαντικών έργων και παρεμβάσεων με στόχο  τη βελτίωση της  ποιότητας  ζωής των δημοτών αλλά και της αισθητικής αναβάθμισης του Δήμου μας.

  •  Τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022 υπογράφηκε και η σύμβαση εκτέλεσης του έργου «Οδοποιία και Τεχνικά Έργα Τ.Κ Καρυών 2021» (ασφαλτοστρώσεις, χωματουργικά και τεχνικά έργα), μεταξύ του Δημάρχου Σπάρτης, Πέτρου Δούκα  και του ανάδοχου εργολάβου, Δημητρίου Παπαδάκου, νόμιμου εκπροσώπου της Γ. ΠΑΠΑΔΑΚΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε, δαπάνης 73.198,70 ευρώ συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.

Δήμος Σπάρτης

************

Φωτογραφείο Αλέξανδρος Μπουγάδης
Βραβείο Ικανοποίησης Πελατών Greek Awards 2021
Δημοσιογράφος –  Artist  Photographer
Μέλος  Ομίλου UNESCO Τ.Λ.Ε.Ε

Το κατάστημα μας βρίσκετε στην Όθωνος  Αμαλίας 59
(Χαμαρέτου γωνία) Σπάρτη
Τηλ. 6909031174
2731181250
ΠΡΟΣΙΤΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ 

εκτύπωσες σε κούπα σε 5 λεπτά !!!!

*****

Sparta Voice ακολουθήστε μας :
Facebook Sparta Voice 
twitter
Instagram 
youtube channel

Αριθμός Μητρώου 13668
Διαπιστευμένο ΜΜΕ από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου 

Spartavoice.gr : Στην ιστοσελίδα μας παρέχεται τοποθέτηση προϊόντων από την Google , ουδεμία ευθύνη φέρουμε για την προβολή αυτών των προϊόντων 

You may also like

Κοινοποίηση: