Φεστιβάλ Λακωνικών Προϊόντων 2023 στο Γύθειο
Έκθεση λακωνικών προϊόντων και υπηρεσιών στην προβλήτα του λιμανιού του Γυθείου με ώρες λειτουργίας Παρασκευή και Σάββατο 11:00-14:00 και 17:00-23:00 και Κυριακή 11:00-14:00 και 17:00-20:00 (οι ώρες ενδέχεται να αλλάξουν).
Εκδηλώσεις γευσιγνωσίας και γαστρονομίας σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο της έκθεσης με τη διακεκριμένη Ελληνίδα chef κα Ντίνα Νικολάου και την ομάδα της. Ώρες λειτουργίας Παρασκευή και Σάββατο 11:00-14:00 και 17:00-23:00 και Κυριακή 11:00-14:00 και 17:00-20:00 (οι ώρες ενδέχεται να αλλάξουν). Παράλληλα η κα Νικολάου θα συνεργαστεί με τοπικούς μάγειρες και chef για την παρασκευή και παρουσίαση συνταγών με λακωνικά προϊόντα. Θα εκδοθεί και έντυπο με 20 συνταγές (με λακωνικά προϊόντα).
Β2Β συναντήσεις λακωνικών επιχειρήσεων του πρωτογενούς και δευτερογενούς τομέα (προϊόντα: ελαιόλαδο, ελιές, εσπεριδοειδή, γαλακτοκομικά, οίνος, μέλι, σύκα, ζυμαρικά κλπ) με ξένους επιχειρηματίες στο χώρο της έκθεσης, το Σάββατο 15 Ιουλίου 2023. Οι ώρες θα οριστούν μετά την κατάθεση των αιτήσεων.
Παράλληλες εκδηλώσεις παρουσίασης του παραγωγικού προφίλ του νομού μας, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο της έκθεσης. Θα παρουσιαστούν τα λακωνικά προϊόντα:
- Έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
- Επιτραπέζια ελιά
- Εσπεριδοειδή
- Οίνος Μαλβάζια
Παράλληλα το Σάββατο 15 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί διευρυμένη συνεδρίαση της Διοικητικής Επιτροπής της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας στο Επιμελητήριό μας με τη συμμετοχή συναδέλφων-επαγγελματιών απ’ όλη την Ελλάδα οι οποίοι θα συμμετέχουν και στις δράσεις του Φεστιβάλ.
Το κόστος συμμετοχής στην έκθεση Λακωνικών Προϊόντων είναι 350,00€ πλέον ΦΠΑ για την παγόδα 3μχ3μ και 500,00€ πλέον ΦΠΑ για την παγόδα 5μΧ5μ. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν τις προδιαγραφές των περιπτέρων και τις παροχές στο συνημμένο έντυπο.
Όσες επιχειρήσεις δραστηριοποιούνται στον κλάδο της αγροδιατροφής και εξαγωγών και επιθυμούν να συμμετάσχουν στην έκθεση πρέπει να υποβάλουν συμπληρωμένη την σχετική αίτηση στο e-mail info@lakoniacci.gr έως και την Παρασκευή 16 Ιουνίου 2023.
Για τις εκδηλώσεις γευσιγνωσίας και γαστρονομίας με την chef κα Ντίνα Νικολάου θα χρησιμοποιηθούν τοπικά προϊόντα προσφορά των επιχειρήσεων/μελών μας. Οι συμμετέχοντες στη δράση θα διαφημιστούν κατά τις εκδηλώσεις του φεστιβάλ. Για τη συμμετοχή παρακαλούμε όπως συμπληρωθεί και μας αποσταλεί η σχετική αίτηση στο e-mail info@lakoniacci.gr έως και την Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023.
Για τυχόν ερωτήματα: τηλ. 2733022279 εσωτ. 6 κα Γκαραβέλη και εσωτ. 2 κα Σαλάκου
Συνημμένα:
- αίτηση συμμετοχής εκθετών/δήλωση συμμετοχής στις Β2Β συναντήσεις
- αίτηση συμμετοχής προϊόντων στα μαγειρέματα/συνταγές (γαστρονομικό event)
- ενημερωτικό έντυπο για προδιαγραφές περιπτέρων