Αθλητικά Λακωνίας.

Φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας Γυναικών – Ανδρών , Φόρο Τιμής στα αθώα θύματα των Τεμπών

Τον 3ο κατά σειράν Φιλικό Αγώνα #EQUALGAME της στη Σπάρτη ( είχαν προηγηθεί αλλά δύο με την Ομάδα Γυναικών των Καρυάτιδων Σπάρτης με τη συμμετοχή του Στρατηγού του Ελληνικού Ποδοσφαίρου Μίμη Δομάζου και άλλων Ελλήνων και ξένων άσσων ) έδωσε η Μικτή Σελεστε # Equal Team, παίζοντας με την Ομάδα Ποδοσφαίρου Γυναικών του Πανλακωνικού Αθλητικού Συλλόγου Σπάρτη 2021….

Η Αθλητική, Κοινωνική και Πολιτιστική Εκδήλωση πραγματοποιήθηκε για να αποτίσουμε Φόρο Τιμής στα αθώα θύματα των Τεμπών ( τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή ), για να εξαρουμε και να τιμήσουμε τη συμβολή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, της ΕΜΑΚ, και των Ομάδων Διάσωσης στην Κοινωνία, για να τιμήσουμε την Επέτειο της Γυναίκας, για να προβάλουμε την έμπρακτη Ισότητα των δύο φύλλων, για να προβάλουμε το σωτήριο μήνυμα  της εθελοντικής προσφοράς μυελού των οστών, και γενικώς, για να προβάλουμε τα Ήθη, τις Αξίες, και τα Ιδανικά του Αθλητισμού και του Πολιτισμού μέσα στην Κοινωνία…

Η Εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα και με τη συμμετοχή της Πυροσβεστικής Διοίκησης Λακωνίας, του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, του Δήμου Σπαρτιατών, του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου , του ΚΕΔΜΟΠ “Χάρισε Ζωή” του Πανεπιστημίου Πατρών, της FIFPRO ( Παγκόσμια Ομοσπονδία Αμειβόμενων Ποδοσφαιριστων και Ποδοσφαιριστριων ) του ΠΣΑΠΠ ( Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβόμενων Ποδοσφαιριστων και Ποδοσφαιριστριων ), της ΕΠΣ Λακωνίας, και με την υποστήριξη της ΕΡΤ…

Στο Αθλητικό κομμάτι, Επίλεκτοι προσκεκλημένοι και συμμετέχοντες, ο Ήρωας του Γκρατς Βετεράνος Άσσος της Παναχαϊκής Γρηγόρης Πλιατσικας, η Αθλήτρια του Ικάρου Πετρωτου Πατρών Βασιλική Ψάλτη, ο Άσσος του Παναιτωλικου της Μικτής Αιτωλοακαρνανίας, και Team Manager της Σελεστε Κωνσταντίνος Παναγιωτοπουλος, και ο Γενικός Διευθυντής της Σελεστε Αλέξανδρος Κοτσαλος, καθώς και Βετεράνοι – Παλαίμαχοι του Τμήματος Σελεστε – My Way Λακωνίας .

Η Εκδήλωση ήταν εξαιρετική, ο Αγώνας πολύ δυνατός, με διαιτητική τριάδα αποτελούμενη αποκλειστικά από Γυναίκες, και εκφωνήθηκαν πολύ ενδιαφέρουσες, επίκαιρες, εύστοχες και σημαντικές ομιλίες – παρεμβάσεις – χαιρετισμοί στην Εκδήλωση, από το βουλευτή Λακωνίας Ιατρο και Βαλκανιονικη κ. Κρητικο, τον Υποδιοιηκητη Πυροσβεστικής Διεύθυνσης Λακωνίας κ. Τσολομυτη, τον Προεδρο της ΕΠΣΛ κ. Καρρα , τον Αντιπροεδρο κ. Κοντακο, το Γραμματέα κ. Δογαντζη, το Διοικητικο Στελεχος του Πανλακωνικου WFC Γεωργία Κυριακουλια, τη Βασιλική Ψάλτη, το Γενικό Διευθυντή της Σελεστε Αλέξανδρο Κοτσαλο, από τον Κόουτς του Πανλακωνικου WFC κ. Νείλο Καρρα, και τον Ηρωα του Γκρατς Γρηγορη Πλιατσικα.

Παρών και ο Υποψήφιος Δήμαρχος Σπαρτιατών , ο Δικηγόρος κ. Γιώργος Λυμπερης.
Ευχαριστούμε θερμά τον Προεδρο της ΕΠΣ Λακωνίας κ. Καρρα και όλους τους συνεργάτες του, τον Γενικό Υπεύθυνο του Ενωσιακού Γηπέδου κ. Σάκη Αναστασιαδη, το Κατάστημα Παναγιώτα του κ. Μπουγάδη, το Ψητοπωλείο Παρθενών του κ. Δημήτρη Μπαρδη, την Εταιρεία Ηχητικών Γιώργος και Παντελής Γιαννακας, το Ζαχαροπλαστειο Borsalino του κ. Κυριάκου Αλεξανδροπουλου, την Αρτοποιεία του κ. Χρήστου Κρομμυδα, το Οπωροπωλειο κ. Βάσω Στρατακου , το Δημοσιογράφο – Φωτογράφο κ. Αλέξανδρο Μπουγάδη  και το Δημοσιογράφο – Κάμεραμαν κ. Πανάγο Στελακο, που ο καθένας από την πλευρά του, μας χορήγησαν όλα τα απαραίτητα και κάθε βοήθεια, ώστε να πραγματοποιηθεί η Εκδήλωση αυτή.
Ζητούμε προκαταβολικά συγνώμη, εάν ( όχι από πρόθεση ) παραλειψαμε να αναφέρουμε κάποιον..

Συνεχίζουμε δυνατα..
Δημήτρης Πιερουτσάκος

Φωτογραφίες Αλέξανδρος Μπουγάδης
www.mpougadis.gr 

**********

Φωτογραφείο Αλέξανδρος Μπουγάδης

Δημιουργούμε στο κατάστημα μας τις δικές σας κούπες όπως ακριβώς θέλετε.
Κούπες Αγίων  , Sparta , Ποδοσφαιρικών ομάδων κ.α

 

 

 

You may also like

Κοινοποίηση: