Φυσικοί τρόποι για την ενδυνάμωση των μαλλιών σας , για άνδρες και γυναίκες.

918{icon} {views}

Τα μαλλιά μας  όσο ποιο λαμπερά φαίνονται τόσο και πιο υγιεί είναι.

Αποτέλεσμα εικόνας για ενδυναμωση μαλλιων
Σήμερα τόσο οι γυναίκες όσο και οι άνδρες πρέπει να προσέχουμε και να προστατεύουμε τα μαλλιά μας και ιδιαίτερα οι άνδρες που λόγω εργασίας τα ταλαιπωρούν περισσότερο, σκόνη , υγρασία , άγχος και πολλά ακόμα, μας κάνουν να χάνουμε λίγα λίγα κάθε ημέρα.

Μπορούμε όμως να τα προστατεύσουμε από το σπίτι μας και μόνοι μας , κάνοντας απλά πράγματα.

Αποτέλεσμα εικόνας για ενδυναμωση μαλλιων

 

Ελαιόλαδο

Αποτέλεσμα εικόνας για Ελαιόλαδο

Όπως γνωρίζετε ήδη, το ελαιόλαδο έχει σημαντικές ιδιότητες που βοηθούν στην επίλυση πολλών προβλημάτων. Σε αυτήν την περίπτωση, το ελαιόλαδο βοηθά και στην ενδυνάμωση των μαλλιών. Με το ελαιόλαδο τα μαλλιά σταματούν να δείχνουν θαμπά, ενώ παράλληλα αποκτούν λάμψη και ενυδάτωση. Για να πετύχετε αυτό το αποτέλεσμα, απλά προσθέστε δυο κουταλιές του γλυκού ελαιόλαδο σε στεγνά μαλλιά πριν κάνετε ντους.

 Είναι σημαντικό να φοράτε σκουφάκι λουτρού για να μπορέσει το λάδι ελαιόλαδο να δράσει στα μαλλιά σας. Στην πραγματικότητα, ο ατμός του μπάνιου βοηθά το λάδι να διεισδύει πιο βαθιά στην ρίζα της τρίχας. Μετά από περίπου 10 λεπτά, βγάλτε το σκουφάκι και ξεπλύνετε κανονικά τα μαλλιά σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σαμπουάν ακόμη και μαλακτική κρέμα μαλλιών.
Μέλι 
Αποτέλεσμα εικόνας για μελι

Το μέλι είναι ένα ακόμη φυσικό προϊόν που βοηθά ιδιαίτερα τα αδύναμα μαλλιά ή αυτά που σπάνε ή πέφτουν εύκολα. Λόγω των θρεπτικών συστατικών του, το μέλι δίνει δύναμη στα μαλλιά σας. Σε αυτήν την περίπτωση, μπορείτε να προσθέσετε λίγο μέλι στα μαλλιά σας και να το απλώσετε με τις άκρες των δακτύλων σας. Αν θέλετε μπορείτε να κάνετε ένα απαλό μασάζ έτσι ώστε το μέλι να απορροφηθεί καλύτερα.

Μετά από 15 με 20 λεπτά, αυτός είναι ο κατάλληλος χρόνος για να μπορέσει να δράσει το μέλι, μπορείτε να το ξεβγάλετε με ζεστό ή καυτό νερό κι έπειτα να χρησιμοποιήσετε το κανονικό σας σαμπουάν. Ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι η καθημερινή χρήση του μελιού μπορεί να καθαρίσει τα μαλλιά σας ή ακόμη και να τους δώσει μια πιο λαμπερή όψη. Στην πραγματικότητα, αυτό το προϊόν χρησιμοποιείται ακόμη και από ορισμένα καταστήματα παρασκευής σαμπουάν ώστε να έχουν τα ίδια αποτελέσματα.

Αβγό

Αποτέλεσμα εικόνας για αβγο

Όσο απίστευτο κι αν σας φαίνεται, το αβγόείναι μια ακόμα εναλλακτική λύση και την ενδυνάμωση και την ομορφιά των μαλλιών σας. Αυτό οφείλεται ότι είναι πλούσιο σε βιταμίνες E και D, που παίζουν καθοριστικό ρόλο στην ενδυνάμωση των μαλλιών και των νυχιών. Αν και μπορείτε να αποκτήσετε αυτά τα οφέλη καταναλώνοντας αυτό το προϊόν, η αλήθεια είναι ότι μπορείτε να έχετε πολύ καλύτερα αποτελέσματα αν το εφαρμόσετε απευθείας στα μαλλιά σας.
meygeia.gr

Τοποθέτηση προϊόντος 

You may also like

Κοινοποίηση: