Χριστουγεννιάτικες δημιουργίες από τα παιδιά των κατηχητικών συνάξεων της Ενορίας Τσεραμιού

 

Τις δικές τους χριστουγεννιάτικες δημιουργίες, εν’ όψει της μεγάλης εορτής των Χριστουγέννων, έφτιαξαν τα παιδιά των κατηχητικών συνάξεων της Ενορίας του Τσεραμιού, το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018.

Συγκεκριμένα, τα παιδιά τόσο του ανωτέρου όσο και του κατωτέρου τμήματος, υπό την καθοδήγηση των κατηχητριών τους πρεσβυτέρας Γεωργίας Λάτση και κ. Φωτεινής Τροχαλάκη και πρεσβυτέρας Χρυσούλας Προφύρη και κ. Όλγας Τσώνη, αντίστοιχα, μαζί με τη βοήθεια της βρεφονηπιοκόμου Καλλιόπης Γεροντάκου αλλά και όσων μητέρων βρέθηκαν στο ενοριακό πνευματικό κέντρο, ζωγράφισαν διάφορα γύψινα χριστουγεννιάτικα στολίδια, έφτιαξαν με όλη τους την τέχνη και το μεράκι αρκετά πολύχρωμα μάλλινα σκουφάκια και δημιούργησαν διάφορα χριστουγεννιάτικα δεντράκια που είχαν καραμέλες και ζελεδάκια επάνω τους, τα οποία πήραν στα σπίτια τους για να στολίσουν τα παιδικά δωμάτιά τους!

 

Αξίζει να αναφέρουμε πως με το πέρας αυτής της όμορφης και δημιουργικής ημέρας, οι κατηχήτριες προσέφεραν χριστουγεννιάτικα δώρα για όλα τα παιδιά, με τις ευχές για καλά Χριστούγεννα και καλή χρονιά να μεταφέρονται από στόμα σε στόμα, μέσα στη βροχερή αλλά χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα του περιβάλλοντος χώρου του Πνευματικού Κέντρου της Ενορίας του Τσεραμιού!

 

Καλά Χριστούγεννα σε όλους!

 

 

 

 

 

 

 

 

Συνεχής  ενημέρωση μέσα από www.spartavoice.gr.
Ακολουθήστε μας και  στις σελίδες μας  Sparta Voice.gr oficcial page   
&  LAKONIA GREECE  στο Facebook & γίνετε μέλος στην ομάδα   μας,   twitter ώστε να ενημερώνεστε άμεσα

You may also like

Κοινοποίηση: