Χριστουγεννιάτικο Bazaar από το Χαμόγελο του Παιδιού στο Διοικητήριο Σπάρτης
“Το Χαμόγελο του Παιδιού”, και φέτος τα Χριστούγεννα, προσκαλεί τους φίλους του να στηρίξουν το δύσκολο έργο του, επισκεπτόμενοι το χριστουγεννιάτικο bazaar που διοργανώνεται από χθες έως και την Τετάρτη 13/12 στο Διοικητήριο, 2ο χιλ. ΕΟ Σπάρτης Γυθείου, με ώρες λειτουργίας 10.00′ – 15.00′.
Μικροί και μεγάλοι μπορούν να κάνουν τις χριστουγεννιάτικες αγορές τους σε προσιτές τιμές και να χαρίσουν χαμόγελα τόσο στους φίλους και την οικογένειά τους όσο και στα παιδιά που στηρίζει ο Οργανισμός.
Αποκτήστε λοιπόν γιορτινές πρωτότυπες κατασκευές, χριστουγεννιάτικα είδη και στολίδια, δώρα για μικρούς και μεγάλους που δημιούργησαν οι εργαζόμενοι και οι εθελοντές των εθελοντικών δημιουργικών εργαστηρίων του Οργανισμού, και βοηθήστε έτσι τα χιλιάδες παιδιά που το έχουν ανάγκη.
Μπορείτε να βρείτε όλα τα χριστουγεννιάτικα είδη καθώς και είδη του “ΧτΠ” στο e-shop του (https://www.hamogelo.gr/gr/el/eshop/christougenniatika-dora/)