Προτάσεις

Χριστουγεννιάτικο Bazzar 8 λόγοι για να το επισκεφτείς

 

 

 

  1. Γιατί πρόκειται για μια έκθεση που όλα τα προϊόντα είναι φτιαγμένα με πολύ αγάπη και μεράκι. Τίποτα βιομηχανικό και απρόσωπο. Όλα στα χέρι! Όλα από ψυχής!
  2. Γιατί εκεί θα βρείτε δώρα για όλα τα γούστα. Για μικρούς και μεγάλους. Δώρα πρακτικά ή απλώς διακοσμητικά! στολίδια, κοσμήματα και ένα σωρό άλλες υπέροχες δημιουργίες. 
  3. Γιατί εκτός από την αγορά χειροποίητων προϊόντων θα χαζέψετε υπέροχες φωτογραφίες ανθρώπων που απλώς πίσω από το φακό βάζουν μόνο την αγάπη τους.
  4. Γιατί εκτός από την αγορά κυκλοφορούν ένα σωρό άλλα δρώμενα (παραμύθια, μουσική, γεύσεις).
  5. Γιατί θα βρεις σταντ με πράγματα από δεύτερο χέρι. Σκέφτεσαι κανένα καλύτερο τρόπο να “ξεφορτωθείς” τα παλιά σου βιβλία ή εκείνο το πορτατίφ που πια δεν σου ταιριάζει πουθενά στο σπίτι; Ή ακόμα καλύτερα σκέφτεσαι κανέναν καλύτερο τρόπο για να μάθεις στα παιδιά σου την κυκλική οικονομία; Εγώ δεν σκέφτηκα τίποτα καλύτερο για τα παραπάνω. 
  6. Γιατί δεν υπάρχει ομορφότερο πράγμα από ένα χειροποίητο δώρο! 
  7. Γιατί αξίζει να στηρίξεις και να υποστηρίξεις (με όποιον τρόπο μπορείς) μια τέτοια δράση!
  8. Γιατί πως να το κάνουμε Local on σημαίνει πρωτοτυπία και την έχουμε δίπλα μας! Βολτούλα, ψώνια, καφεδάκι και πάνω απ’ όλα χαμογελαστά πρόσωπα! Κι εκεί έξω στην αυλή σαν και την παλιά ρούγα, θα κουβεντιάσεις, θα γελάσεις και θα καμαρώσεις κάτι παιδιά που τρέχουν και γελάνε. Ε αυτό δεν είναι να το χάσεις!

 

Στο Παλαιό μεταξουργείο Σπάρτης 21,22,23 Δεκεμβρίου 2018 Κωνσταντίνου Παλαιολόγου 39-41

 

 

Της  Ελένης Βλάχου. 

 

Συνεχής  ενημέρωση μέσα από www.spartavoice.gr.
Ακολουθήστε μας και  στις σελίδες μας  Sparta Voice.gr oficcial page   
&  LAKONIA GREECE  στο Facebook & γίνετε μέλος στην ομάδα   μας,   twitter ώστε να ενημερώνεστε άμεσα

 

 

You may also like

Κοινοποίηση: