Χριστούγεννα στην Σπάρτη

 

Ο Δήμος Σπάρτης και το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού & Περιβάλλοντος Δήμου  Σπάρτης σας εύχονται καλές γιορτές και σας προσκαλούν  σε όλες τις άλλες εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου.

 

 

 

Η Σπάρτη φόρεσε τα γιορτινά της καθώς και πολλά χωριά του Δήμου.

 

 

 

ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΡΕΝΑΚΙ

Κεντρική πλατεία Σπάρτης

20 Δεκεμβρίου έως 3 Ιανουαρίου

Δωρεάν βόλτες με το Χριστουγεννιάτικο τρενάκι στην κεντρική πλατεία Σπάρτης περιμένουν μικρούς και μεγάλους καθ’ όλη τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου

ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΙ ΒΑΣΙΛΗ

24 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ κεντρική πλατεία Σπάρτης

11:00 έως 14:00

Την παραμονή της πιο όμορφης μέρας της χρονιάς σε μια ζεστή γωνιά στην κεντρική πλατεία της πόλης ο Άγιος Βασίλης καθισμένος στον θρόνο του και με παρέα το πιστό του ξωτικό θα υποδέχεται τα παιδιά, που θα του δίνουν το γράμμα τους και τις ευχές τους για τον νέο χρόνο. Μαζί τους θα ζωντανέψει και ο Καρυοθραύστης, ενώ ο ξυλοπόδαρος θα χαρίσει στους μικρούς και μεγάλους φίλους μας γέλιο και χαρά. Οι επισκέπτες θα ψυχαγωγηθούν με ένα πλούσιο μουσικό χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.

 

 

24 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ κεντρική πλατεία Σπάρτης

12:00 

Εορταστική χριστουγεννιάτικη συναυλία από τη Φιλαρμονική του Δήμου Σπάρτης.

CHRISTMAS PARADE

31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ Σπάρτη

10:30 έως 14:00

Λίγες ώρες πριν αποχαιρετήσουμε το 2022 ο Άγιος Βασίλης με τη διασκεδαστική παρέα του, ξωτικό και ξυλοπόδαρο φέρνουν την ανανεωτική ζωντάνια των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς στο εμπορικό κέντρο της πόλης. Μαζί τους και η μπαντίνα της Φιλαρμονικής, που πλημμυρίζει το κέντρο με χριστουγεννιάτικες μελωδίες!

 

 

 

Υπεύθυνη Χριστουγεννιάτικου στολισμού Δήμου Σπάρτης

Αντιδήμαρχος Τουριστικής Ανάπτυξης και Τεχνικών Υπηρεσιών 

Γεωργία Ζαχαράκη Αναστασοπούλου.

Για τις εκδηλώσεις το Ν.Π.Π.Π Δ. Σπάρτης 

 

φωτογραφίες
Studio Φωτογραφίας Αλέξανδρος Μπουγάδης
Όθωνος Αμαλίας 59 Σπάρτη

**********

Στο Χριστουγεννιάτικο event θα λειτουργεί  bazzar ,  με τα έσοδα από τις πωλήσεις και την φωτογράφιση να δίνονται σε άπορες οικογένειες της περιοχής μας  αγοράζοντας τρόφιμα.

Spartavoice.gr : Στην ιστοσελίδα μας παρέχεται τοποθέτηση προϊόντων από την Google , ουδεμία ευθύνη φέρουμε για την προβολή αυτών των προϊόντων 

Αριθμός Μητρώου 13668
Διαπιστευμένο ΜΜΕ από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου 

You may also like

Κοινοποίηση: