Λακωνία

Ωδή στην ξενιτιά με δημοτικό τραγούδι και μια παρουσία έκπληξη από το HOLLYWOOD

 

 

Ένα ιδιαίτερο μουσικό αφιέρωμα είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι βρέθηκαν την Κυριακή 21 Ιουλίου στο Σπαντίδου αμφιθέατρο στο Γεωργίτσι. Η συναυλία με τίτλο «Το Δημοτικό Τραγούδι Υμνεί τη Ξενιτιά» καθήλωσε το κοινό. Η Κατερίνα Κατσίγιαννη, μια γνήσια χαρισματική ερμηνεύτρια του δημοτικού μας τραγουδιού, παρουσίασε μια μουσική παράσταση «Ωδή στην Ξενιτιά», στην μετανάστευση, αλλά και στο ταξίδι, στην ελπίδα και στην προσμονή της επιστροφής.

 

 

Το παρών έδωσαν αρκετοί εκπρόσωποι της νέας δημοτικής αρχής Σπάρτης όπως ο κ. Σπύρος Μοιράγιας, ο κ. Θέμις Πατσιλίβας, ο κ. Κώστας Σγούρδας. Έκπληξη της βραδιάς ήταν η τιμητική παρουσία του διεθνούς φήμης ηθοποιού του Hollywwood και μεγάλου φιλέλληνα Manu Bennett, ο οποίος ταξίδεψε μέχρι τη Σπάρτη με τη σύντροφό του, γνωστό μοντέλο, για να παρευρεθεί στην παραδοσιακή συναυλία και να επισκεφτεί τον στενό του φίλο και ευεργέτη Δημήτρη Σπαντίδο. Η παρουσία του ενθουσίασε το κοινό που τον υποδέχτηκε με έντονο χειροκρότημα.

 

 

Ο ίδιος δήλωσε ευτυχής για την υποδοχή που του επιφύλαξαν αλλά και από την υπέροχη εκδήλωση με το ηχόχρωμα της ελληνικής παραδοσιακής μουσικής από την εξαίρετη Κατερίνα Κατσίγιαννη.

Μετά το πέρας της συναυλίας ακολούθησε παραδοσιακό γλέντι με αρκετό χορό και τραγούδια όπου προσφέρθηκε στους παρευρισκόμενους άφθονο ντόπιο κρασί και τοπικά εδέσματα.

 

 

Την Κυριακή 28 Ιουλίου και ώρα 19:00 συνεχίζονται τα «ΥΑΚΙΝΘΕΙΑ 2019» με τον δημοφιλή Σεφ της ελληνικής τηλεόρασης Ηλία Μαμαλάκη, στον ίδιο πάντα χώρο.

Φωτογραφίες Νίκος Μπακής

 

=======================================================================================

A.S.P Art Stoudio Photography

Φωτογράφηση & Βιντεοσκόπηση Γάμων, Βαπτίσεων , Εκδηλώσεων .
Φωτογράφηση & δημιουργία αισθητικών και δυναμικών πορτρέτων 
Επεξεργασία φωτογραφίας & βίντεο
Δημιουργία ψηφιακών άλμπουμ & DVD
(Κάλυψη σε Λακωνία-Μεσσηνία-Αρκαδία-Αττική)
6976999424
6909031174

official page for facebook

You may also like

Κοινοποίηση: