Ωράριο λειτουργίας καταστημάτων στην Σπάρτη

 

Μετά την τελευταία ενημέρωση της κυβέρνησης για την λειτουργία των καταστημάτων στην περιοχή μας  από την Δευτέρα 5/4/2021 ισχύουν τα εξής:

Η λειτουργία των καταστημάτων θα γίνεται με δύο τρόπους: Σύστημα click away (παράδοση στην πόρτα)  ή  το Σύστημα click in shop (πελάτης μέσα στο κατάστημα). Είναι στην ελεύθερη βούληση της επιχείρησης ποιον τρόπο θα επιλέξει.

Επιτρέπεται ένας πελάτης ανά 25 τμ και μέγιστο τον αριθμό των 20 ατόμων. Για τα  καταστήματα κάτω των 25 τμ επιτρέπεται αυστηρά μόνο ένας πελάτης. Στην είσοδο της επιχείρησης θα πρέπει να αναγράφεται ο αριθμός πελατών που αναλογεί στο κατάστημα βάση των τετραγωνικών μέτρων.

Εξαιρείται το  υπαλληλικό και διευθυντικό προσωπικό.

ΠΡΟΣΟΧΗ 

Οι αγορές θα πρέπει να γίνονται μόνο με ραντεβού και στις δύο περιπτώσεις. Ως αποδεικτικό απαιτείται να υπάρχει απαντητικό  sms η email από το κατάστημα στον πελάτη  ώστε να μπορεί να γίνει έλεγχος.

Οι καταναλωτές θα μπορούν να μετακινηθούν στα καταστήματά μας με αποστολή sms στο 13032 με χρονικό περιορισμό 3 ωρών για τις αγορές τους και την επιστροφή στο σπίτι.

Το ωράριο παραμένει ως εξής:

Δευτέρα Τετάρτη Σάββατο 8:00-14:00

& Τρίτη Πέμπτη Παρασκευή 

8:00-14:00

17:30-20:30

Καλή Δύναμη να έχουμε 

Μένουμε Ασφαλείς

Ο Πρόεδρος
Φλώρος Παναγιώτης                                                  

Ο Γεν. Γραμματέας
Καρβουνιάρης Ιωάννης                                                 

 

 

χώρος διαφήμισης 

Alexandros Bougadis
Art Photographer

Sparta Voice ακολουθήστε μας :
Facebook Sparta Voice 
twitter
Instagram 


You may also like

Κοινοποίηση: