Ως πότε θα καταστρέφουν οι πολίτες και θα φταίει ο Δήμος στην Σπάρτη ;

Στην Σπάρτη για όλα και για τα πάντα θα ευθύνεται ο Δήμος και όχι οι πολίτες της πόλης , που ενώ από την μία νιώθουν  περηφάνεια που είναι Σπαρτιάτες από την άλλη καθημερινώς καταστρέφουν την πόλη τους.

 

 

 

Την μία 15χρονα και 17χρονα βανδαλίζουν τις παιδικές χαρές όπως αυτή στο πάρκο της Ευαγγελίστριας και από την άλλη κάποιοι άλλοι καταστρέφουν τα παγκάκια στην κεντρική πλατεία.

Καθημερινώς βλέπουμε την Κωνσταντίνου Παλαιολόγου να είναι ένα πάρκινγκ αυτοκινήτων που ο καθένας το αφήνει διπλοπαρκαριμένο , ανάμεσα σε νησίδες , σε διαβάσεις πεζών και ακόμα πάνω στα κολονάκια που η Δημοτικοί αρχή έφτιαξε για την προστασία των διαβάσεων πεζών αλλά ούτε αυτά βλέπουν και τα πατάνε.

 

 

Μικρά παιδιά να περνούν τα κάγκελα στο κενοτάφιο του Λεωνίδα και να ανεβαίνουν επάνω στο μνημείο , να παίζουν και όταν τα ρωτάς τι κάνετε εκεί , να σου απαντούν παίζουμε στις πέτρες , οι γονείς βέβαια πίνουν το καφεδάκι τους χωρίς να σκέφτονται ότι εκτός από τον βανδαλισμό του ιστορικότερου μνημείου της πόλεως , μπορούν και να τραυματιστούν , αλλά όπως είπαμε το καφεδάκι να είναι καλά….. 

Οι καταστηματάρχες που αφήνουν ώρες σε γωνία έξω από το κατάστημα τους το αυτοκίνητο  στην διάβαση πεζών , που όλοι βλέπουμε εκτός από την αστυνομία.

 

 

Οι περισσότεροι κάτοικοι της Σπάρτης πλέον έχουν αγανακτήσει και δεν αντέχουν να καταστρέφετε καθημερινώς μια πόλη από τους ίδιους τους κατοίκους . 

 

 

 

Η Δημοτική αρχή προσπαθεί αλλά δυστυχώς αν εμείς οι ίδιοι δεν αλλάξουμε την κακή νοοτροπία και να πάψουμε να καταστρέφουμε την Σπάρτη ,  ότι και να κάνει ο Δήμος πάλι στο μηδέν θα είμαστε.

 

 

Επιτέλους  ας πάψουν οι βανδαλισμοί και  ας συμμορφωθούμε , ας αγαπήσουμε την πόλη μας και ας βοηθήσουμε όλοι μαζί την Δημοτική αρχή ώστε η Σπάρτη πλέον να είναι μια πόλη ποιο ανθρώπινη , μια πόλη που θα έρχονται οι Τουρίστες και δεν θα λένε τι χάλια πόλη είναι αυτή.

 

 

 

Στο χέρι μας είναι να προσπαθήσουμε για μια ποιο όμορφη Σπάρτη και μην τα περιμένουμε όλα από τον Δήμο και να μην μας φταίει πάντα ο Δήμος , αυτός προσπαθεί εμείς τι κάνουμε. 

 

Ας αλλάξουμε την κακή νοοτροπία όλοι μας ώστε να μπορέσουμε και την Δημοτική αρχή να βοηθήσουμε στο έργο της .

 

 

όλες οι φωτογραφίες προέρχονται από αναγνώστες όπου και ευχαριστούμε 

 

 

Sparta Voice ακολουθήστε μας :
Facebook Sparta Voice 
twitter
Instagram 
youtube channel

 

Spartavoice.gr : Στην ιστοσελίδα μας παρέχεται τοποθέτηση προϊόντων από την Google , ουδεμία ευθύνη φέρουμε για την προβολή αυτών των προϊόντων 

You may also like

Κοινοποίηση: