Ως πότε οι παραβάτες του ΚΟΚ θα κάνουν ότι θέλουν στην Σπάρτη.

859{icon} {views}

Εδώ και αρκετό καιρό ασχολούμαστε με το θέμα της παρανομίας του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας που γίνεται στην Σπάρτη.

Συγκεκριμένα οι οδηγοί αυτοκινήτων που δεν σέβονται τον συνάνθρωπο τους  παρκάρουν όπου θέλουν κλείνοντας τις διαβάσεις πεζών , τις ράμπες ΑΜΕΑ , παρκάρουν σε πεζοδρόμια , στάσεις λεωφορείων και νησίδες, κλείνουν γωνίες όπου αυτό  γίνεται πρωί και βράδυ.

Η Σπάρτη έχει καταντήσει να είναι μια πόλη που παντού προτεραιότητα έχουν τα αυτοκίνητα. Οι πεζοί καθώς και οι ποδηλάτες αγανακτούν καθημερινά.

Το Sparta Voice μίλησε με την Τροχαία Σπάρτης σαν αρμόδια αρχή και είπε ότι κάνει ότι μπορεί , επίσης με την Δημοτική Αστυνομία καθώς  και με το Γραφείο του Δημάρχου και μας είπαν το ίδιο. Αποτέλεσμα όμως δεν βλέπουμε.

Εμείς δεν θέλουμε να ρίξουμε ευθύνες στις αρμόδιες αρχές αλλά σε όλους αυτούς που νομίζουν ότι κάποιοι είναι και αφήνουν χωρίς να σέβονται τίποτα όπου να ναι το αυτοκίνητο τους.

Θα θέλαμε να τους πούμε αν έχουν λίγο φιλότιμο να έρθουν στην θέση μιας γυναίκας, που προσπαθεί να περάσει με το καρότσι ανάμεσα από αυτοκίνητα, καθώς και τα άτομα με ειδικές ανάγκες που δεν μπορούν να ανέβουν στο πεζοδρόμιο, λόγω του ότι είναι κλειστές οι ράμπες από τα αυτοκίνητα.

Πρέπει όλοι να μάθουν να σέβονται  και να μην σκέφτονται μόνο τον εαυτό τους

Ζητάμε και από τις αρμόδιες αρχές να κάνουν ότι είναι δυνατόν για να μην υπάρχει αυτό το φαινόμενο και η Σπάρτη να γίνει ποιο προσιτή σε όλους.

 

 

You may also like

Κοινοποίηση: