Όχι σε κλείσιμο των Στρατοπέδων και σε μετατροπή hot spot λέει η Τ.Ο Χρυσή Αυγή Λακωνίας.

476{icon} {views}

Την ίδια ώρα που η κυβέρνηση θέτει εν κινδύνω την εθνική ασφάλεια με κάθε τρόπο, είτε με την λαθρομετανάστευση, είτε δίνοντας γη και ύδωρ σε αυτούς του επιβουλεύονται την Πατρίδα μας, επιλέγει να κλείσει το σύνολο σχεδόν των Κέντρων Εκπαιδεύσεως του Ελληνικού Στρατού.

Συγκεκριμένα, πλέον με τον νέο σχεδιασμό του «πατριώτη» Πάνου Καμμένου, όλοι οι νεοσύλλεκτοι θα συνωστίζονται σε δύο μονάχα Κέντρα Εκπαιδεύσεως, ενώ σε όλα τα υπόλοιπα θα μπει λουκέτο, προς τέρψιν των αντεθνιστών του Σύριζα.
Το μέλλον των συγκεκριμένων στρατοπέδων με την παρούσα εθνομηδενιστική και “αλληλέγγυα” κυβέρνηση είναι εύκολα προβλέψιμο.
Οι Σύριζα – Ανέλ είναι έτοιμοι να τα μετατρέψουν σε “hot spots” για να ικανοποιήσουν τις ΜΚΟ του Σόρος

Όσον αφορά το στρατόπεδο της Σπάρτης δυστυχώς δεν μπορούμε να αλλάξουμε την απόφαση της κυβέρνησης όσο και αν το παλέψαμε με ότι δυνάμεις  διαθέτουμε αλλά θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας ώστε να μην μετατραπεί σε hot spot  ώστε να γίνει μεγαλύτερη η ζημιά και η υποβάθμιση της κοινωνίας αλλά και της οικονομίας μας.

Κατράκης Χρήστος
Γραμματέας Τ.Ο Λακωνίας.

Ενημερωθείτε  μέσα από τη συνεχή ροή του Sparta Voice.gr (www.spartavoice.gr).
Κάνετε like στη σελίδα   μας  στο Facebook & γίνετε μέλος στην ομάδα   μας, ακολουθήστε μας και στο  twitter ώστε να ενημερώνεστε άμεσα.

You may also like

Κοινοποίηση: