Όχι στο κλείσιμο του καταστήματος ΟΤΕ Γυθείου ζητούν οι εργαζόμενοι και φορείς

Έντονη αντίδρασή έχει προκαλέσει η απόφαση να κλείσει το υποκατάστημα του ΟΤΕ στο Γύθειο η ΟΤΕ Α.Ε . Οι εργαζόμενοι ζητούν την αναστολή της απόφασης καθώς και την συμπαράσταση του κόσμου με την έντονη αντίδραση τους. Το Ινστιτούτο  οι “Όμοιοι της Μάνης” είναι στο πλευρό του Δήμου Ανατολικής Μάνης καθώς και στους εργαζόμενους καθώς έστειλε επιστολή διαμαρτυρίας στην ΟΤΕ Α.Ε και ζητούν να αρθεί η άδικη απόφαση. 

 

 

Οι εργαζόμενοι σε σχετική διαμαρτυρία αναφέρουν :

«Το ιστορικό τηλεπικοινωνιακό κατάστημα ΟΤΕ ΓΥΘΕΙΟΥ βρίσκεται αντιμέτωπο με την απόφαση της Διοίκησης για παύση της λειτουργίας του. Η απόφαση αυτή μόνο ζημιογόνα και καταστροφική μπορεί να χαρακτηριστεί για την τοπική κοινωνία σε οικονομικό, εμπορικό, κοινωνικό και τουριστικό επίπεδο.

Πρόκειται για βαρύνουσας σημασίας υπηρεσία για την τοπική κοινωνία και ένα εμβληματικό κτήριο που επιβάλλεται να παραμείνει ενεργό δίνοντας το δυναμικό παρόν στα οικονομικά δρώμενα της περιοχής.

Το κατάστημα ΟΤΕ ΓΥΘΕΙΟΥ εξυπηρετεί και καλύπτει άμεσα και αποτελεσματικά επιχειρησιακούς και οικιακούς πελάτες στο Γύθειο, στην ευρύτερη περιοχή της Μάνης, στην περιοχή της Νεάπολης έως στη Μονεμβασιά.

Το επιτυχημένο, βραβευμένο σε πανελλαδικό και ευρωπαϊκό επίπεδο κατάστημα πρέπει να παραμείνει ανοιχτό. Πρέπει να συνεχίσει να δίνει πνοή ανάπτυξης και εξέλιξης στην περιοχή μας.

Πρέπει όλοι να αντιδράσουμε ώστε η απόφαση αυτή να μη βρει εφαρμογή».

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας απο το Διοικητικό Συμβούλιο των Ομοίων της Μάνης

Ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα συμπαράστασης του Δήμου Ανατολικής Μάνης αναφορικά με την αναστολή λειτουργίας του υποκαταστήματος ΟΤΕ στο Γύθειο οι Όμοιοι της Μάνης απέστειλαν την παρακάτω επιστολή διαμαρτυρίας προς την ΟΤΕ ΑΕ. η οποία πρωτοκολλήθηκε με αρ. αιτήματος #870505/14.10.2020, τα σχετικά κοινοποιήθηκαν άμεσα υπόψιν του Διοικητικού Συμβουλίου του Δήμου Ανατολικής Μάνης.

 

You may also like

Κοινοποίηση: