Λακωνία

Αλεξία (Αλεξάνδρα) Μπουτεράκου  – Το μέλλον είναι εκεί και μας περιμένει

396{icon} {views}

Αγαπητοί Συμπολίτες, Συνάδελφοι Επαγγελματίες 

Καλοί μου φίλοι

Είναι γεγονός πως η καθημερινότητα σε όλα τα επαγγέλματα ειδικά το τελευταίο διάστημα με την πανδημία βρίσκεται σε κατάσταση δύσκολη για πολλούς με τον Εμπορικό κόσμο να είναι σε θέση πραγματικά αναμφίβολη. Στην μικρή κοινωνία που ζούμε το σημείο εκκίνησης για όλους τους επαγγελματίες θα πρέπει να είναι ο διπλανός μας με τον οποίο πρέπει να μας συνδέει κοινή πορεία προς την ανάπτυξη. Κοινή πορεία στις ιδέες και το όραμα μια νέας καλύτερης καθημερινότητας με το τελικό πρόσημο κάθε μέρα να είναι θετικό.

Με αυτές τις αρχές και τις αξίες πορεύομαι πάνω από 20 χρόνια στις επιχειρήσεις εστίασης στην περιοχή μας. Τα καταστήματα Alexias όπου καθημερινά βλέπω την προσπάθεια όλων και τον αγώνα της καθημερινότητας. Νιώθω την ανάγκη του κόσμου για μια νέα αρχή σε όλα αυτά που μας περιβάλλουν. Το ομιχλώδες τοπίο της καθημερινής ανάγκης για αλλαγή είναι καιρός να δώσει την θέση του στην ελπίδα και το χαμόγελο σε ένα τοπίο αναπτυξιακά ηλιόλουστο. 

Οι ιδέες που πηγάζουν από όλους μας καθημερινά υπάρχουν και μένει να βρεθεί ο σωστός τρόπος αλλά και τόπος για να φυτρώσει ο σπόρος της καινοτομίας στον τόπο μας.

Συγκεντρωμένη στον στόχο της ανάπτυξης και της ευημερίας για όλους, θέτω υποψηφιότητα στις εκλογές για το Δ.Σ του Εμπορικού Συλλόγου Σπάρτης οι οποίες θα διεξαχθούν την Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2020 και σας καλώ να στηρίξτε την υποψηφιότητά μου για να μπορέσω με την εκλογή μου να προσφέρω στον τόπο μας.

Να προσφέρω με δυναμική διάθεση και όρεξη για υλοποίηση καινοτόμων προτάσεων και δράσεων που θα αφορούν τόσο τον εμπορικό κόσμο αλλά και ευρύτερα την τοπική μας κοινωνία.

Το μέλλον είναι εκεί και μας περιμένει να αδράξουμε την ευκαιρία των εξελίξεων και να τις μετατρέψουμε με την προσπάθεια όλων μας σε Δημιουργία και Ανάπτυξη.

Με εκτίμηση 

Υποψήφια για το Δ.Σ του Εμπορικού Συλλόγου Σπάρτης 

Αλεξία (Αλεξάνδρα) Μπουτεράκου 

 

ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook Sparta Voice

You may also like

Κοινοποίηση: