Α.Ε ΣΠΑΡΤΗ ΠΑΕ

Απίστευτος διασυρμός για την Α.Ε Σπάρτη στην Σπάρτη

 

Την Κυριακή 21 Απριλίου 2019  η Α.Ε. Σπάρτη δεν παρατάχθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης  στα πλαίσια της 29ης αγωνιστικής της Football League απέναντι στην ομάδα του Απόλλων Πόντου που ήρθε στη Σπάρτη.

Μια ομάδα που πριν λίγο καιρό μάζευε κόσμο και όλοι έλεγαν , οι ιθύνοντες και παράγοντες  ότι θα κρατηθεί και φέτος στην Football League , βλέπουμε δυστυχώς να ρεζιλεύεται , όχι μόνο η ομάδα αλλά και ολόκληρη η πόλη.

Στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης δεν υπήρχαν ούτε η ομάδα αλλά και κανείς από τους παράγοντες , με την ομάδα του Απόλλων Πόντου να μπαίνει στο αγωνιστικό χώρο σε ένα τελείως αδειανό γήπεδο με αποτέλεσμα το διασυρμό της ομάδας αλλά και της πόλεως , μια Σπάρτη που οδηγείτε στο γκρεμό και κανείς δεν ασχολείται. 

Αν μια ΠΑΕ αποχωρήσει από το πρωτάθλημα που βρίσκεται σε εξέλιξη, τότε υποβιβάζεται αυτομάτως, όχι μία, αλλά δυο κατηγορίες κάτω.

Στο νέο πρωτάθλημα που θα μετάσχει θα ξεκινήσει με -6 βαθμούς.

Πριν κάποια χρόνια κάποιοι έχτισαν ένα ωραίο παραμύθι και μια ομάδα , έδωσε ζωή στην πόλη και διαφημίστηκε  σε όλη την χώρα μέσα από το δημοφιλέστερο άθλημα στο πλανήτη. Σήμερα γίνεται ακριβώς το αντίθετο και το μόνο που έμεινε ήταν το παραμύθι…..

Καλήνυχτα Α.Ε ΣΠΑΡΤΗ ΠΑΕ…..

 

 

Ο καλύτερος τρόπος προβολής της επιχείρηση σας

Συνεχής  ενημέρωση μέσα από www.spartavoice.gr.

Ακολουθήστε μας και  στις σελίδες μας  Sparta Voice.gr oficcial page   &  LAKONIA GREECE  στο Facebook & γίνετε μέλος στην ομάδα   μας,   twitter ώστε να ενημερώνεστε άμεσα

You may also like

Κοινοποίηση: