Λακωνία

Αποκατάσταση δρομολογίων  Πορθμειακής γραμμής Ελαφονήσου – Πούντας

 

Σε συνέχεια των ανωτέρω, σας ενημερώνουμε ότι η πορθμειακή γραμμή “Ελαφονήσου- Πούντας”, από σήμερα 07-05-2020 έως και την 30-05-2020, θα εξυπηρετείται ακτοπλοϊκά σύμφωνα με τα ζητηθέντα δρομολόγια ως αυτά περιγράφονται στην από 03-05-2020 επιστολή μας.

Ο Δήμος Ελαφονήσου, το Δ.Σ., οι Δημότες -Μόνιμοι κάτοικοι, οι Τοπικοί Σύλλογοι και η υπογράφουσα προσωπικά, Δήμαρχος Ελαφονήσου, νοιώθουμε την ανάγκη και την ηθική υποχρέωση  να ευχαριστήσουμε όσους συνέδραμαν στην άμεση εξεύρεση λύσης στο πρόβλημα που αντιμετωπίσαμε.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλουμε να υποβάλλουμε ;

– Στον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κον Ιωάννη Πλακιωτάκη ο οποίος ενέκρινε την αλλαγή -τροποποίηση των δρομολογίων με παρέμβαση του,

– Στον Βουλευτή του Ν. Λακωνίας, κον Δαβάκη Αθανάσιο για την αυτοπρόσωπη παρουσία του στο Υπουργείο, για την από την πρώτη στιγμή συνεργασία του με το Δήμο Ελαφονήσου και για την εκπροσώπηση του Δήμου και παράθεση των επιχειρημάτων μας στο ίδιο τον Υπουργό και τους συνεργάτες του     και τέλος

– Στον Βουλευτή του Ν. Λακωνίας, κον Αραχωβίτη Σταύρο και τον τέως Υφυπουργό Ναυτιλίας κο Σαντορινιό Νεκτάριο, για την αναφορά του θέματος μας και τη υποβολή ερωτήματος στη Βουλή των Ελλήνων.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους υποβοηθητικά ενίσχυσαν και επικοινώνησαν τη φωνή των Ελαφονησιωτών, των μοναδικών Νησιωτών του Νομού Λακωνίας, και ευχόμαστε ομαλή επιστροφή στην κανονικότητα που όλοι προσδοκούμε.

Η Δήμαρχος

Ευσταθία Λιάρου

 

Ακολουθήστε μας στο facebook  & twitter και μάθετε πριν από όλους τι “παίζει”! 


Δημιουργία και ψηφιακών άλμπουμ

Alexandros Bougadis Photographer

You may also like

Κοινοποίηση: