Α.Ε ΣΠΑΡΤΗ ΠΑΕ

Α.Ε ΣΠΑΡΤΗ ΠΑΕ – Α.Ο ΤΡΙΚΑΛΑ ΠΑΕ 21-11-2018

Η δύναμη μιας ομάδας είναι ο φίλαθλος κόσμος που έχει στο πλευρό της !

Η ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ ΠΑΕ – όπως έχουμε πει – έχει αλλάξει σελίδα, αφήνοντας πίσω όλες τις άσχημες στιγμές , λύνοντας τα προβλήματα ένα – ένα και σε καθημερινή βάση. Και αυτό φαίνεται από την διάθεση των παικτών , αλλά και όλων των ανθρώπων που τρέχουν για την ομάδα.

Είναι θέμα χρόνου η ΣΠΑΡΤΗ να βρει το βηματισμό που χρειάζεται , αφού η δουλειά που γίνεται από το προπονητικό τιμ, είναι υψηλού επιπέδου.
Σε αυτή την χρονική στιγμή χρειάζεται και την στήριξη των φιλάθλων ! Των φιλάθλων που έχουν ονειρευτεί μια ΣΠΑΡΤΗ που θα αγωνίζεται για πολλά χρόνια στις μεγάλες κατηγορίες του Ελληνικού ποδοσφαιρικού “γίγνεσθαι”.

Οι φίλαθλοι της Σπάρτης -αλλά και όλης της Λακωνίας -, βλέπουν ότι η ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ ΠΑΕ είναι η ατμομηχανή όλου του ποδοσφαίρου της Λακωνίας. Είναι η ομάδα που παρακινεί, Αρχές, Διοικούντες , Παίκτες και Φιλάθλους να ασχοληθούν με τα νέα παιδιά , με την βελτίωση των Αθλητικών χώρων ποδοσφαίρου. Μέσα από όλα αυτά έρχεται η προβολή όλης της Λακωνίας.

Έτσι λοιπόν, στο δύσκολο παιχνίδι της ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ ΠΑΕ με τα ΤΡΙΚΑΛΑ την Τετάρτη 21/11 στις 15:00 πρέπει ΟΛΟΙ οι φίλαθλοι της Λακωνίας να δώσουν βροντερό “παρόν” στήριξης της ομάδας μας.

Πρέπει να γίνει αισθητή η αθλητική φωνή των φιλάθλων προς τους αντιπάλους.
Με σεβασμό πάντα στη φιλοξενούμενη ομάδα, στηρίζουμε την ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ ΠΑΕ για μια νίκη και μια πορεία αντάξια στην ιστορία της ομάδας και της πόλης .
Για να λέμε όλοι :

ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ !!

 

 

Συνεχή  ενημέρωση μέσα από www.spartavoice.gr.
Ακολουθήστε μας και  στις σελίδες μας  Sparta Voice.gr oficcial page   
&  LAKONIA GREECE  στο Facebook & γίνετε μέλος στην ομάδα   μας,   twitter ώστε να ενημερώνεστε άμεσα.

 

You may also like

Κοινοποίηση: