Προτάσεις

Ενημέρωση και προσέλκυση δοτών μυελού των οστών

«Ενημέρωση και προσέλκυση δοτών μυελού των οστών στις εκδηλώσεις για το Σπάρταθλον 2019».

 

 

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης «Σπάρταθλον 2019», η 1η ΤΟ.Μ.Υ. Σπάρτης (Τοπική Μονάδα Υγείας Σπάρτης) από κοινού με τον Σύλλογο Φίλων του Γ.Ν. Σπάρτης & την Διευθύντρια του εργαστηρίου Βιολογίας- Βιοχημείας, του τμήματος Νοσηλευτικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου κα Άνδρεα Πάολα Ρόχας Χίλ, θα πραγματοποιήσουν ενημέρωση με σκοπό την προσέλκυση δοτών μυελού των οστών για το «Χάρισε Ζωή».

Το ενημερωτικό περίπτερο θα βρίσκεται, το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019 ώρες 9.30 – 20.00, επί της Οδού Κωνσταντίνου Παλαιολόγου πλησίον της Πινακοθήκης Σπάρτης. 

Εκεί μπορείτε να ενημερωθείτε και να εγγραφείτε ως δότης μυελού των οστών, απλά δίνοντας λίγο σάλιο με μία μπατονέτα.

ΑΣ ΣΥΜΒΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΥΠΕΡ-ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΜΥΕΛΟΥ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ!!

Για πληροφορίες που αφορούν την εν’ λόγω δράση επικοινωνήστε με την 1η ΤΟΜΥ Σπάρτης, Διεύθυνση: Όθωνος Αμαλίας 93, Τηλέφωνο: 27310-26739, Email: tomyspartis@gmail.com,  Facebook profil: Tomy Spartis, Facebook page: Τοπική Μονάδα Υγείας- ΤΟΜΥ Σπάρτης.

Για περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά την προσφορά μυελού των οστών  επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Χάρισε Ζωή: https://www.xarisezoi.gr/.

Διοργανωτές:

1η ΤΟ.Μ.Υ.  Σπάρτης

Σύλλογος Φίλων Γ.Ν. Σπάρτης

Εργαστήριο Βιολογίας- Βιοχημείας, του τμήματος Νοσηλευτικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου 

Ο καλύτερος τρόπος προβολής της επιχείρηση σας
τηλέφωνο επικοινωνίας 6909031174

Συνεχής  ενημέρωση μέσα από www.spartavoice.gr. 

Ακολουθήστε μας και  στις σελίδες μας  Sparta Voice.gr oficcial page   &  LAKONIA GREECE  στο Facebook ώστε να ενημερώνεστε άμεσα

You may also like

Κοινοποίηση: