ΑστυνομικάΕιδήσεις Σωμάτων Ασφαλείας

Εξιχνιάστηκαν έξι περιπτώσεις κλοπών σε οικίες στην Λακωνία.

525{icon} {views}

Για τις υποθέσεις αυτές συνελήφθη ένας 38χρονος

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα

Από την εγκληματική του δράση, είχε αποκομίσει παράνομο περιουσιακό όφελος, που ξεπερνά τις -20.000- ευρώ

 

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από εμπεριστατωμένη έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Γυθείου, έξι (6) περιπτώσεις κλοπών σε οικίες, στο Γύθειο Λακωνίας και σε τοπικές κοινότητες των Δήμων Ανατολικής Μάνης, Ευρώτα και Σπάρτης Λακωνίας.

Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθη σήμερα (8.8.2018) το πρωί, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Γυθείου, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, ένας (1) 38χρονος ημεδαπός.

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της μεθοδικής και εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης, που διεξήχθη από το Αστυνομικό Τμήμα Γυθείου και μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, εξακριβώθηκε ότι ο 38χρονος, κατά το χρονικό διάστημα από την 13.8.2015 έως και χθες (7.8.2018), στο Γύθειο Λακωνίας και σε τοπικές κοινότητες των Δήμων Ανατολικής Μάνης, Ευρώτα και Σπάρτης Λακωνίας, διέπραξε συνολικά έξι (6) περιπτώσεις κλοπών σε οικίες.

Από την παραπάνω εγκληματική του δράση, είχε αφαιρέσει μεταξύ άλλων χρυσαφικά- κοσμήματα, χρήματα και ηλεκτρονικές συσκευές, που η συνολική τους αξία ξεπερνά τις -20.000- ευρώ, σύμφωνα με τους ιδιόκτητες τους.

Επιπλέον, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του ανωτέρω, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας, βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των -165- ευρώ, ως προερχόμενο από την τέλεση αξιόποινων πράξεων, καθώς και δύο (2) κυνηγετικά όπλα, τα οποία όπως προέκυψε, είχαν αφαιρεθεί από οικίες, σε δύο (2) από τις παραπάνω περιπτώσεις κλοπών.

Ο 38χρονος θα οδηγηθεί στο κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Γυθείου.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Αστυνομικό Τμήμα Γυθείου, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής του, σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

 

Ενημερωθείτε  μέσα από τη συνεχή ροή του Sparta Voice.gr (www.spartavoice.gr).
Κάνετε like στη σελίδα   μας  στο Facebook & γίνετε μέλος στην ομάδα   μας, ακολουθήστε μας και στο  twitter ώστε να ενημερώνεστε άμεσα.

You may also like

Κοινοποίηση: