Νέα καιρικών φαινομένων.

Ε.Μ.Υ. Ανάλυση της έκτακτης καιρικής επιδείνωσης

 

Ανάλυση καιρικής κατάστασης επί του εκτάκτου δελτίου επιδείνωσης του καιρού με Α.Α. 4/2019

 

Βαρομετρικό χαμηλό με μετωπική δραστηριότητα έχει δημιουργηθεί στη Βόρεια Αδριατική, το οποίο κινείται ανατολικά νοτιοανατολικά και θα επηρεάσει από την Τρίτη  12-2-2019 με το ψυχρό του μέτωπο τη χώρα, μεταφέροντας ψυχρότερες αέριες μάζες στην περιοχή μας, προκαλώντας πτώση της θερμοκρασίας κατά 10 περίπου βαθμούς Κελσίου.

 

Η επιδείνωση του καιρού τονίζεται ότι θα γίνει αισθητή την Τετάρτη 13-2-2019  καθώς το ανώτερο χαμηλό στον χάρτη των 500 hPa θα βρεθεί στο Ιόνιο και θα εντείνει τα φαινόμενα στην Ανατολική Ελλάδα κυρίως από το μεσημέρι και μετά, όπως περιγράφονται στο αναλυτικό έκτακτο δελτίο επιδείνωσης που εκδόθηκε τη Δευτέρα 11/2/2019.

Οι χιονοπτώσεις θα ενταθούν κυρίως από τις απογευματινές ώρες της Τετάρτης 13-2-2019  μέχρι και τις πρωινές ώρες της Πέμπτης 14-2-2019.

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να προσδιορίσετε τα ύψη χιονόπτωσης στην περιοχή σας ανά 6ωρο , ενώ τα υψόμετρα περιγράφονται στο έκτακτο δελτίο.

 

 

========================================================================================

 

Car Wash Γιώργος& Δημήτρης Μασγανάς
Ορθίας Αρτέμιδος 1 Σπάρτη

 

 

Συνεχής  ενημέρωση μέσα από www.spartavoice.gr.
Ακολουθήστε μας και  στις σελίδες μας  Sparta Voice.gr oficcial page   &  LAKONIA GREECE  στο Facebook & γίνετε μέλος στην ομάδα   μας,   twitter ώστε να ενημερώνεστε άμεσα

You may also like

Κοινοποίηση: