Πολιτική

Η απάντηση της Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ Λακωνίας στον κ. Γρηγοράκο ” οδηγήσατε τις δομές υγείας και τα νοσοκομεία στην κατάρρευση”.

328{icon} {views}

Σε πρόσφατη ραδιοφωνική συνέντευξή του, ο βουλευτής κ. Γρηγοράκος, αντιστρέφοντας ρόλους, σε οργίλο ύφος, θεωρώντας ότι απευθύνεται σε λωτοφάγους, μιλά για αποδόμηση του συστήματος Υγείας από την Κυβέρνηση.

Δυστυχώς όμως, γι αυτούς που οδήγησαν τις δομές υγείας και τα νοσοκομεία στην κατάρρευση, η πραγματικότητα τους διαψεύδει οικτρά.  Από το 2015 και ύστερα, χωρίς να εφησυχάζουμε γι’ αυτό, το σύστημα Υγείας ανατάσσεται, αυξάνεται η χρηματοδότησή του σταθερά και γίνονται προσλήψεις προνομιακά σε μόνιμες θέσεις εργασίας μετά από 6 χρόνια.

Επίσης, υλοποιείται η υπόσχεση για την αναβάθμιση της πρωτοβάθμιας φροντίδας Υγείας  με την ίδρυση και λειτουργία τοπικών μονάδων Υγείας «ΤΟΜΥ», μια από τις οποίες λειτουργεί ήδη στην Σπάρτη εδώ και αρκετούς μήνες.

Το σύστημα Υγείας, απελευθερωμένο από θλιβερές πρακτικές και σκάνδαλα του παρελθόντος, και με βασικό μοχλό τους λειτουργούς του, θεμελιώνει συνεχώς σχέσεις εμπιστοσύνης και ασφάλειας στους πολίτες.   

Τέλος, ο κ. Γρηγοράκος, στην απαράδεκτη προσπάθειά του να κάνει πολιτική με αφορμή συγκεκριμένο  περιστατικό, υπερέβη τα εσκαμμένα καθώς εγκαλεί τους πάντες, ακόμα και τον Ιατρικό Σύλλογο, για την κατάληξή του.

 

 

You may also like

Κοινοποίηση: