ΑστυνομικάΕιδήσεις Σωμάτων Ασφαλείας

Θανάσιμος τραυματισμός & συλλήψεις σε Αργολίδα,Κορινθία,Μεσσηνία

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα

Συνελήφθη, χθες (9.2.2019) το πρωί, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, 18χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε μαχαίρι, με συνολικό μήκος  30 εκατοστά, το οποίο κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ναυπλίου.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για παράβαση των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και τα όπλα Συνελήφθη, σήμερα (10.2.2019) και πρώτες πρωινές ώρες, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Άργους- Μυκηνών Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άργους- Μυκηνών, 38χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μικροποσότητες ηρωίνης, ένας (1) χαρτοκόπτης, με συνολικό μήκος 25 εκατοστά, καθώς και δύο (2) λάμες.
Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, σήμερα (10.2.2019) και πρώτες πρωινές ώρες, στο Άργος Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Αργολίδας, 32χρονος αλλοδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα ηρωίνης και μια (1) γυάλινη πίπα καπνίσματος ναρκωτικών ουσιών, τα οποία κατασχέθηκαν.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Άργους- Μυκηνών.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Θανάσιμος τραυματισμός ατόμου Χθες (9.2.2019) το απόγευμα, στο 2,2ο  χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Κορίνθου- Εξαμιλίων Κορινθίας, Ι.Χ. Επιβατηγό όχημα που οδηγούσε 42χρονη ημεδαπή, παρέσυρε πεζό, 40χρονο ημεδαπό, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 40χρονου.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κορίνθου.

Εξιχνίαση μίας (1) περίπτωσης κλοπής Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, μία (1) περίπτωση κλοπής σε οικία ημεδαπής, που είχε γίνει την 16.11.2018, στο Λουτράκι Κορινθίας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος μίας (1) 51χρονης αλλοδαπής, για κλοπή.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για καταδικαστικό έγγραφο Συνελήφθη, χθες (9.2.2019) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, 22χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Καλαμάτας, για ληστεία.
Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, χθες (9.2.2019) το απόγευμα, στα Φιλιατρά Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 32χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -10,4- γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε.

Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Τριφυλίας.

 

========================================================================================

 

 

 

Συνεχής  ενημέρωση μέσα από www.spartavoice.gr.
Ακολουθήστε μας και  στις σελίδες μας  Sparta Voice.gr oficcial page   &  LAKONIA GREECE  στο Facebook & γίνετε μέλος στην ομάδα   μας,   twitter ώστε να ενημερώνεστε άμεσα

 

 

You may also like

Κοινοποίηση: